Subotnje popodne u manufakturi čokolade prepunoj najslađih mirisa kakaa, nugata, lješnjaka i svega drugoga lipoga. Kako vam zvuči ta ideja?
Splićanke i Splićani zainteresirani za najslađu kušaonicu i edukaciju o izradi čokolade upravo ovu subotu, 1. ožujka, mogu tako provesti.
Lokacija je pogon Nadaline, ponajboljih domaćih i više puta međunarodno nagrađenih čokolada, čokoladnih namaza, pralina. Domaćin je poznati domaći čokolatijer Marinko Biškić koji će ekskluzivnu grupu ljudi koji se prvi prijave dočekati s višnjevačom u čašicama od čokolade, provesti kroz pogon, otkriti tajne nastanka dobre čokolade, a bit će i prilike za degustaciju. Naravno, svi polaznici kući će odnijeti slatki mali poklon.
Među domaćinima će osim Marinka Biškića biti i Davor Matijević, kandidat koalicije SDP – Možemo! – Direkt za gradonačelnika Splita, te Jakov Prkić.
'O Marinkovoj izvrsnosti u proizvodnji čokolade ne treba puno govoriti. Iako ću formalno biti jedan od domaćina, bit ću i polaznik s puno znatiželje. Imamo svjetski proizvod odmah 'iza leđa' i ovo je stvarno ekskluzivna prilika da u jednoj boutique varijanti male grupe ljudi čujemo kako nastaje dobra čokolada i malo se osladimo. Zovu kišu cijelu subotu pa eto prilike za familije, naše starije sugrađane, ali i sve druge da dobro iskoriste ovaj dan', istaknuo je Matijević.
Broj polaznika je ograničen na 20 po grupi, a osigurani su termini za dvije grupe – jedna od 17 do 18h, a druga od 18 do 19h. Prijavu treba što prije poslati na: dalmacija@sdp.hr te naznačiti za koju od grupa i koliko ljudi se prijavljuje.
Moguće je prijaviti maksimalno četvero ljudi u jednoj prijavi.
Mjesto radnje je Put Majdana 43a, Klis.