Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Split dobiva novi talijanski restoran!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Split dobiva novi talijanski restoran!

'Hrana za dušu je uvijek u modi'

Split dobiva novi talijanski restoran! Ristorante Nozze (što u prijevodu znači vjenčaona) nalazi se u prostoru stare vjenčaone u sklopu City i business hotela Corner. Nozze je novi a la carte restoran koji će poseban akcent imati na talijanskoj hrani i to na cucina povera.

Cucina povera je bazna talijanska hrana pripremljena od visokokvalitetnih sezonskih namirnica. Gosti će tako moći uživati u širokom izboru predjela, ručno rezanoj mortadeli, svježoj tjestenini i domaćim raviolima te klasicima talijanske kuhinje kao što su vitello tonnato i fiorentina steak. Menu prate i talijanske slastice te izbor talijanskih vina.

Kako je uz Italiju i Dalmacija srce Mediterana, tako će te u Nozzeu u ponudi naći i ručno rezani dalmatinski pršut te vina lokalnih proizvođača.

Nozze je u prostoru stare vjenčaone pa je dio menija posvećen jelima za dvije osobe pa su na meniju steak za dvije osobe, škampi na buzaru za dvoje te domaći ravioli s plodovima mora. Svakodnevno možete uživati i u ponudi dnevnih gotovih jela koja će se mijenjati ovisno o sezoni.

Iza ovog novog projekta uz vlasnike hotela Corner stoje chefovi Sandra & Dane koji već 12 godina stoje iza branda 'Zora bila'.

'Zora bila' danas je prepoznatljiv brand u cijeloj Hrvatskoj, a sada isto planiraju učiniti i u Nozzeu. Kako su nam rekli, ponuda u Nozzeu je suprotnost svemu što su do sad radili jer su forte 'Zore bile' kreativna i autorska kuhinja u kojoj je na svakom tanjuru vidljiva posvećenost detaljima.

U Nozzeu će kroz cucinu poveru pokazati, kako kažu, onu baznu dimenziju kuhanja, jer bez obzira na svjetske trendove, hrana za dušu je uvijek u modi. A baš je to ono sto povezuje Zoru bilu i Nozze!

Hotel Corner nalazi se na adresi Mažuranićevo šetalište 1, Split, a svoje mjesto možete rezervirati na broj 099 426 24 70.

Vaša reakcija na temu