Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT SPRING Neki od najboljih splitskih ugostitelja ponovo u Đardinu

SPLIT SPRING Neki od najboljih splitskih ugostitelja ponovo u Đardinu

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona

Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja festivala, unatoč nepredvidivoj godini, Split Spring ove godine uz dodatak 'September edition' održava se idućih deset dana od ovog petka, 18. rujna.

Kao i prve godine, Split Spring by Staropramen je poseban jer na njemu 'na ulice' izlaze neki od splitskih ugostitelja koji to ne rade često. Tako ćemo u Đardinu idućih dana moći uživati u raznolikim street food specijalitetima restorana Šug i chefa Duje Kanajeta, ArtiČoka, Mista, Mazgoona, Maka Make, Biberon sushija, Fabriquea, Kabineta, Biberon Maestra te gostiju iz Varaždina American bara Dollar. 

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona uz razne kutke za slikanja by Staropramen, uz dječju zonu Baby centra, kutka za čitanje by Mozaik knjiga, ali i humanitarnog pet kutka by Zaklada za zaštitu životinja Split u kojem ćete moći saznati sve o udomljavanju napuštenih pasa.

Svakodnevno će u predvečernjim i večernjim satima biti lagane svirke i nastupi jazz, blues i rnb izvođača. Tako će kroz deset dana u Đardinu nastupiti Mate Grgat, Dino Petrić, Chuck Borris i DJ Bake, DJ Borna Kokic i mnogi drugi. 

Ugodna atmosfera, odličan street food, hladni Staropramen; ledena Coca-Cola, gemišti s Kutjevo graševinom, kokteli, kvalitetan program, zabavne aktivnosti i foto kutci i sve to uz epidemiološki preporučen razmak i mjere, svjež zrak i druženje na otvorenom nas čeka od petka na Split Springu by Staropramen, September edition.

Radno vrijeme festivala je od 12 do 23 sata te petkom i subotom do ponoć. 

Vaša reakcija na temu