Sweet Time u Time Boutique hotelu

Sweet Time u Time Boutique hotelu

Ponuda kave i kolača za 30 kuna traje svaki dan od 10 do 18 sati

Kako bi nam kraj ljeta što lakše pao, Time Boutique hotel ima posebnu ponudu kave i kolača. Budući da su dani na plaži, više-manje odbrojani, možemo ponovo punu pažnju posvetiti hrani! Kava je nezaobilazna navika bez koje ne prolazi jutro, a druženja bez kave zvuče gotovo nemoguće. Bilo da želite nešto slatko uz jutarnju kavu, ili vam padne cukar popodne - ponuda kave i kolača za 30 kuna traje svaki dan od 10 do 18 sati.

- Pozovite prijateljicu na druženje, uhvatite zadnje zrake sunca na terasi Chef's Time restorana i uživajte! Kolači su luksuzni i moderni, probat ćete nešto sasvim novo - za što god da se odlučite eksplozija je okusa. Stalno se mijenjaju u ponudi pa se može dogoditi i da ne naletite uvijek na svog favorita, ali sigurni smo da nećete dugo žaliti - poručili su iz Timea. 

Bez obzira kakvu kavu pijete i za koji kolač se odlučite, ponuda je uvijek - 30 kuna.

- Umjesto doručka, nakon ručka ili 'samo' uz druženje - Time Boutique hotel u Vukovarskoj 35B ove jeseni je mjesto za sladokusce! Prošetajte se do Time Boutique hotela ili dođite s autom - parking je besplatan za sve goste. Vrijeme je za Sweet Time gušte! - dodali su.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75863, "");
Pregledaj komentare