Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRADICIONALNA MANIFESTACIJA Metkovska cipolijada ovog petka

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA Metkovska cipolijada ovog petka

'Očekuje vas odlična zabava uz glazbeni sastav Prijatelji i, naravno, besplatne cipole s gradela'

U Metkoviću se na prostoru Sportske ulice ovog petka, 1. srpnja 2022., s početkom u 21 sat održava tradicionalna Metkovska cipolijada. 

'Kao i uvijek do sada, očekuje vas odlična zabava uz glazbeni sastav Prijatelji i, naravno, besplatne cipole s gradela', poručuju iz Turističke zajednice Metkovića. 


Zbog održavanja manifestacije obavještavaju građane da u petak od 14 sati do 2 sata narednog dana neće moći parkirati automobile u Sportskoj ulici. U navedeno vrijeme bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, pa se sudionici u prometu mole za razumijevanje i njezino poštivanje.

Vaša reakcija na temu