Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press VIDEO: K.UŽINA Novo gastro lokacija u Splitu

VIDEO: K.UŽINA Novo gastro lokacija u Splitu

Zavirite s nama u restoran chefa Tonija Bobana

Split je postao bogatiji za novu gastro lokaciju. K.užina Tonija Bobana goste će osvojiti spojem tradicionalne i moderne kuhinje. Splitski chef ovim je ostvario san - otvorio je vlastiti restoran nakon 16 godina karijere.

K.užina je mjesto dobre spize, glazbe i ljudi. Napravili smo jedan lijep jelovnik u kojem će se svatko lako pronaći, od ljubitelja mesa, ribe, ali i samo vegetarijanci. Jelovnikom dominira riba, baš zato što smo u blizini peškarije. Koristimo svježe namirnice, kvalitetne čokolade, domaću kvasinu i druge stvari koje smatram važnim. Ostalo vam je samo doći i isprobati što smo pripremili - poručio je dobro raspoložen vlasnik novootvorenog restorana.

Otkrio nam je kako je sve došlo spontano, od naziva restorana do same ideje da realizira vlastiti biznis.

- Baš se veselim novom poglavlju, okupio sam kvalitetan tim ljudi s kojima sam ranije radio i baš se iskreno veselim svemu što je pred nama. Supruga Mirna velika je potpora, smislila je odličan naziv za restoran. Zapravo, kada smo bili djeca znali bi da je baba uvijek u kužini, uvijek se nešto fino kuhalo, a s ovim bi se složili svi u Dalmaciji. Ova kužina bit će upravo spoj tradicije pomiješan s dozom moderne kuhinje - zaključio je Boban.

Patka, tuna ili gof u kombinaciji s jabukom, odnosno pomom ili pak limunom - neka su od jela iz k.užine. A dok ih ne kušate, naša ekipa zavirila je u restoran u centru Splita na adresi Kraj sv. Marije 1. Donosimo djelić atmosfere donosimo u videozapisu.

Vaša reakcija na temu