Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Drugi krug sniženja u trgovinama Kruna Mode

Drugi krug sniženja u trgovinama Kruna Mode

U zimskim danima su uvijek tražene tople puf jakne koje sada možete uloviti po cijeni od čak 223 kune

Napravili smo đir po Kruna Mode trgovinama i provjerili što se sve nudi na sniženju te zaključili kako je sada pravo vrijeme da navratite u Kruna Mode trgovine ili posjetite web shop krunamode.hr te sebi priuštite toplu jaknu, kvalitetne hlače, vrhunsku ski opremu ili drugi komad odjeće kojeg ste toliko priželjkivali. 

Sniženi su brendovi O'Neill, Garcia, Element, Kaporal, RVCA, Blend, Ichi i drugi.

Ono što se na sniženju posebno isplati kupiti su skuplji komadi odjeće poput kvalitetne tople jakne koja će Vas grijati cijelu zimu! U Kruna Mode trgovinama O'Neill, Element, Kaporal i Garcia parke sada su snižene 50%, čija se cijena prije sniženja kretala od 1149 kn do 1899 kn, a sada ih možete pronaći po cijeni već od 574 kn. Za oko nam je zapela O'Neill Journey parka koju nam djelatnice u trgovini Kruna Mode posebno ističu kao jaknu koja je prepoznatljiva po svojoj kvaliteti i izdržljivosti zahvaljujući visokim tehničkim karakteristikama poput DWR premaza, Hyperdry tehnologije te visoke hidroizolacije i prozračnosti. Kažu da vani ne može dovoljno zahladiti ako nosite O'Neill Journey Parku koja je dostupna u muškom i ženskom modelu!

U zimskim danima su uvijek tražene tople puf jakne koje u Kruna Mode trgovinama sada možete uloviti po cijeni od čak 223 kn! Riječ je o Blend jaknama koje su dostupne u više različitih boja, a istaknuli bi još i puf jakne brenda Kaporal koje nam djeluju jako kvalitetne i cool.

Posebno upečatljive su nam Ichi i Garcia bunde od umjetnog krzna čija se cijena prije sniženja kretala od 999 kn do 599 kn, a sada čak od 299 kn! Na sniženju se uvijek isplati kupiti 'basic' komade odjeće poput kaputa klasičnih i modernih krojeva koje sada u Kruna Mode možete nabaviti po vrhunskim cijenama od 349 kn!   

Ove sezone tražene su i popularne hoodice. U Kruna Mode trgovinama možete birati između različitih brendova poput O'Neill, Element, Kaporal RVCA, Blend i ostalih, sada po cijeni od 167 kn. Sigurni smo da ćete pronaći hoodicu koja najbolje odgovara Vašem stilu! 

Za dnevni i večernji look uvijek dobro dođu puloveri i kardigani. Velik izbor istih u Kruna Mode trgovinama možete pronaći po sniženim cijenama za 40%, od 119 kn!

Neizostavni komad u ormaru su svakako i jeans hlače koje također sada možete pronaći po jako povoljnim cijenama od 272 kn. Kvaliteta i dizajn Kaporal, Garcia i Blend jeans hlača neće Vas razočarati. 

Potrebno Vam je novo ski odijelo i ostala ski oprema?! U Kruna Mode trgovinama i na web shopu krunamode.hr možete pronaći ski opremu za odrasle i djecu po cijenama sniženim 40%. Ako tražite kvalitetu, dugotrajnost i maksimalnu zaštićenost od ski/snowboard opreme, s O'Neill opremom nećete pogriješiti! Potrudili smo se i za Vas saznali kako O'Neill kontinuirano razvija svoje proizvode koristeći nove materijale koji poboljšavaju tehničke performanse proizvoda. Tako O'Neill skijaške/snowboard jakne i hlače nude najvišu razinu hidroizolacije, prozračnosti i trajnosti te omogućavaju regulaciju tjelesne temperature. Novost u ponudi Kruna Mode je i Sinner, ski kolekcija za djecu i odrasle koja je sada također snižena 30%! U Sinner ponudi možete pronaći kvalitetne i stylish skijaške naočale s polariziranim SINTEC® i fotokromnim TRANS + ® lećama, skijaške kacige s vrhunskim specifikacijama te 100% vodootporne, otporne na vjetar i prozračne skijaške rukavice

Uvjereni smo kako ćete na zimskom sniženju u Kruna Mode trgovinama i webshopu pronaći nešto za sebe. Zato požurite i uživajte u najboljem shoppingu!

Vaša reakcija na temu