Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Eno-gastro priča restorana Noir nastavlja se ovog petka i subote

Eno-gastro priča restorana Noir nastavlja se ovog petka i subote

Splitski restoran Noir ovog vikenda nastavlja svoju eno-gastro priču u suradnji s vinarijom Skaramuča

Vinarija Skaramuča jedna je od najvećih privatnih vinarija Hrvatske i vlasnik najvećeg vinograda na prostoru Dingača. Vinogradi se nalaze na istaknutim položajima poluotoka Pelješca, pripadaju položaju Pelješke župe i Dingača.

Nevjerojatan entuzijazam, nadnaravna snaga, žudnja za stvaranjem i radom te vjera u uspjeh krasili su čovjeka koji je od nepregledne šume i kamena napravio mali vinogradarski raj koji i one najzavidnije ostavlja bez daha.

Upravo tu kvalitetu prepoznali su i u Noira, i u nekoliko prethodnih  mjeseci ostvarili izuzetnu suradnju s vinarijom Skaramuča koja je rezultirala novim eno-gastro vikendom u Splitu ovog petka i subote.

Menu od tri slijeda tradicionalnih jela pelješkog kraja nudi se za svega 120 kn uz promotivne cijene Skaramuča vina.

Trenutak strasti. Upravo na taj način možemo opisati evente u restoranu Noir jer čine poveznicu vinu, društvu, prijateljstvu, kulturi, gastronomiji. Jednom riječju gostima.

Uz prekrasan moderni ambijent, ugodna atmosfera, vrhunska ponuda jela po pristupačnim cijenama, tjedna ponuda jela u tri slijeda za 120 kn, izuzetno ljubazno osoblje koje nas je osvojilo svojim znanjem i šarmom, kućni sommelier, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol u Noira koji se smjestio u Bihaćkoj ulici 2 B (prizemlje zgrade Lavčević)

- Stoga  Vas pozivamo da nam se pridužite u trenutku strasti restorana Noir.  Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme (+385958376083) i vidimo se ovog petka i subote u Noira - poručili su iz restorana.



  MENU

  PREDJELO
  Miješana salata

  GLAVNO JELO
  Vepar u umaku od smokava ili brancin s mišancom

  DESERT

  Pijavičinski mendul

  120 kn


Vaša reakcija na temu