Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Proizvodimo suvenire od stakla, pokrenuli smo program od lavande, a imamo još planova...
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Proizvodimo suvenire od stakla, pokrenuli smo program od lavande, a imamo još planova...

Cilj nam je i proširiti djelatnost na proizvodnju suvenira od kamena iz prirode

Domaća radinost Ana Tenžera proizvodi suvenire i predmete za uspomenu. Suveniri od stakla i program od lavande su njihovi glavni proizvodi.

- Naša mala radinost je osnovana 2015.godine i mi smo mlada firma koja se bavi proizvodnjom suvenira od stakla, drveta i ostalih prirodnih materijala, kao i izradu nakita. Ove godine započeli smo i sadnju lavande, te program pripravaka od lavande. Cilj nam je i proširiti djelatnost na proizvodnju suvenira od kamena iz prirode. Naši proizvodi su prepoznatljivi jer su neobični i ručno rađeni. Na tržištu smo uglavnom po sajmovima i prigodnim manifestacijama - rekla je Ljiljana Prnjak, član ove domaće radinosti iz Solina koja će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.


Vaša reakcija na temu