Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press 6 stvari koje ćete zavoljeti na Huawei Watch Ultimate pametnom satu

6 stvari koje ćete zavoljeti na Huawei Watch Ultimate pametnom satu

Evo koje su to

Huawei je nedavno lokalno predstavio Huawei Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova. Riječ je o vodećem pametnom satu koji utjelovljuje vrhnac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog. U nastavku teksta provjerite 6 glavnih razloga za kupovinu Watch Ultimate pametnog sata.

1. Vrhunski materijali, istančan dizajn

Kućište Huawei Watch Ultimate pametnog sata napravljeno je od inovativnog materijala od tekućeg metala na bazi cirkonija što kućište čini 4,5 puta jače te 2,5 puta čvršće od čelika, a uz to ima i veću otpornost na koroziju i habanje. Sat dolazi u dvije verzije, Voyage blue i Expedition black boji. Dizajn Voyage blue verzije inspiriran je dizajnom jedrilice sa svoja četiri izdubljena kuta te tako utjelovljuje duh otvorenog mora. Idealan za sve odvažne korisnike koji uvijek pokušavaju otkriti nove stvari. S druge strane, Expedition black verzija stvorena je za sve ljubitelje avantura, a kućište dolazi s crveno – crnim keramičkim dizajnom prstena koji odiše sofisticiranošću.

2. Tehnologija koja podržava ronjenje na dubinama do 100 metara

Huawei Watch Ultimate pametni sat sadrži vodootporni dizajn sa 16 struktura što korisnicima omogućuje ronjenje na dubini do 100 metara. Također, uz niz profesionalnih algoritama za ronjenje, Watch Ultimate nudi opcije ronjenja poput rekreativnog ronjenja, tehničkog ronjenja i ronjenja s mjeračem. Savršeno za one s hrabrim srcem koji vole probijati granice.

3. Potpuno novi način rada – Ekspedicija

Novi način rada Ekspedicija odlična je za sve aktivnosti na otvorenom te korisnicima pomaže ostati na pravom putu. Watch Ultimate podržava dvopojasni GNSS s pet sustava te tako osigurava preciznije pozicioniranje. Posebno zatamnjeni način rada olakšava čitanje na lokacijama slabog osvjetljenja, a navigacije Route Back omogućuje povratak na početnu lokaciju kada korisnici skrenu s puta ili se izgube.

4. Robustan vijek trajanja baterije i brzo punjenje

Watch Ultimate pametni sat podržava opciju brzog punjenja čime postiže 100% napunjenosti za 60 minuta i time osigurava do 14 dana normalnog korištenja, odnosno do 8 dana intenzivnog korištenja.

5. Profesionalno zdravstveno praćenje

Osim praćenja potrošnje kalorija, prehodane udaljenosti, kvalitete sna, menstrualnog ciklusa, broja otkucaja srca u minuti i mnogih drugih parametra zdravlja, Watch Ultimate podržava i detekciju arterijske krutosti. Precizni EKG i PPG senzori otkrivaju krutost arterija, koje su pokazatelji arterioskleroze, a znanstveni savjeti pomažu poboljšati korisnikovo kardiovaskularno zdravlje.

6. Kompatibilnost s Android i iOS uređajima

Osim Huawei pametnih telefona poput nedavno predstavljenog flagshipa P60 Pro, Watch Ultimate kompatibilan je s iOS i Android uređajima. Također, sat pruža podršku brojnih aplikacija trećih strana koje je moguće preuzeti putem AppGallery trgovine, jedne od 3 najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija na svijetu s više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja i regija.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini - tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta' krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group. Pratite sve novosti na web stranici, Facebook stranici Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramuHuawei Mobile Hrvatska YouTube kanalu te Huawei Forumu Hrvatska.

Vaša reakcija na temu