Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HL Bingo 39 pogođen u Sinju, evo o kojem je iznosu riječ

Bingo 39 pogođen u Sinju, evo o kojem je iznosu riječ

Glavnu blagajnu Hrvatske lutrije jutros je posjetio i sretnik iz Varaždina

U jučerašnjem Bingo izvlačenju ostvaren je dobitak Bingo 39. Listić je uplaćen u Sinju, na adresi Put Petrovaca 6. Nekome je donio iznos od 9.537,63 eura.

Glavnu blagajnu Hrvatske lutrije jutros je posjetio sretnik iz Varaždina - jedanaesti dobitnik Jackpota u igri 'Sve ili ništa' ove godine. 

Za svoj dobitak u iznosu od 80.000,00 eura saznao je provjeravajući listić na aparatu na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije. Kad je svoju obitelj obavijestio o dobitku, isprva mu nisu vjerovali.

'Odmah sam svojima rekao da sam osvojio velik iznos na lotu, ali ih je vijest ostavila malo zbunjene. Nisu mi vjerovali kada sam rekao da nisam pogodio niti jedan broj, a da sam osvojio Jackpot', prepričao je.

Prvo izvlačenje igre 'Sve ili Ništa' održano je 17. svibnja 2022. Od tada je ostvareno čak 30 Jackpot dobitaka. 15 puta pogođeni su svih 11 od 22 broja, a 15 puta niti jedan broj. Drugi rođendan slavi se tako da svi igrači imaju prilike osvojiti dvostruko veće dobitke druge, treće i četvrte vrste do kraja svibnja.

Večeras je novo izvlačenje Eurojackpota za 73.000.000,00 eura. U srijedu se igra Loto 7 za Jackpot od 1.100.000,00 eura. Izvlačenje je igre 'Sve ili ništa' svaki dan za Jackpot u iznosu od 80.000,00 eura.

Vaša reakcija na temu