Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Božo Kralj) BOŽO KRALJ SAVJETUJE 'Ovo su top tri frizure za maturalnu večer'

BOŽO KRALJ SAVJETUJE 'Ovo su top tri frizure za maturalnu večer'

Naš poznati frizer otkrio je što se 'nosi'

Poznati hrvatski frizer Božo Kralj otkrio nam je tri top frizure za maturalnu večer uz modela i ambasadoricu Tinu Mustapić

''Briljantin' frizura oduševiti će svaku djevojku koja želi nešto drugačije a opet ženstvenije, pokazati će vaš luk u najboljem izdanju te ukrasti poglede svih prisutnih, radi se o poludignutoj frizuri uz koju dođu do izražaja konture lica bez skrivanja dužine kose', kaže Božo. 

Idealna je za sve moderne 'matovilke'.


Po uzoru na frizuru koja je već postala zaštitni znak pjevačice Ariane Grande, 'Grande' frizura visokog repa odiše glamurom. 

'Ujedno pruža 'sleek' (uredan i zalizan) luk uz volumen i raskoš. Zasigurno će te se osjećati kao filmska zvijezda', dodaje Božo.


'Mademoiselle' je treći look koji garantira eleganciju na zavidnoj razini. 

'Riječ je o uredno zalizanoj pundži s malim preokretom - zanimljiva ali jednostavna traka koju možete iskombinirati s haljinom učiniti će ovu frizuru posebnom', poručio je naš frizer za kraj.


Vaša reakcija na temu