Break Time Nautical napokon u Splitu

Break Time Nautical napokon u Splitu

Iza kolekcije inspirirane Jadranom i gradovima Trogirom, Splitom i Dubrovnikom stoji rumunjski bračni par

Nakon rasprodanih kolekcija na Amazonu, Biograd Boat Showu i Danima hrvatske male brodogradnje, kolekcija dizajnerskih nautičkih narukvica Break Time Nautical napokon će se moći kupiti i u Splitu i to u prvom Break Time Nautical dućanu u Hrvatskoj u Trogirskoj ulici (do Replay Storea) u samom centru grada. Svečano otvaranje je u četvrtak, 3. prosinca, u 16 sati.

Iza kolekcije Break Time Nautical, inspirirane Jadranom i gradovima Trogirom, Splitom i Dubrovnikom, stoji rumunjski bračni par Mirela Rus i Ionut Copiou, veliki zaljubljenici u našu obalu koji su odlučili hladni Bukurešt i vlastitu uspješnu građevinsku korporaciju zamijeniti splitskim suncem, morem i, kako sami kažu, nenadmašnom spizom.


Uz već sada poznate linije narukvica, izrađenih od padobranskih i jedriličarskih konopa u širokoj paleti boja, Mirela i Ionut svoju ponudu autentičnih suvenira upotpunit će i ručno oslikanim haljinama u akrilu s motivima Dalmacije, a s obzirom na to koliko su se brzo priviknuli na život u 'najlipšem gradu na svitu', uskoro možemo očekivati i nove modne dodatke neumornog dvojca.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(8818, "");
Pregledaj komentare