Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Carbon laser peel za ljepšu kožu u Skin Clinic centru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Carbon laser peel za ljepšu kožu u Skin Clinic centru

Tretman je u potpunosti neinvazivan, brz i ne zahtijeva vrijeme oporavka, a daje 'vau' efekt i dugoročne benefite na koži

Carbon laser peel, poznat kao Hollywood laser peel, bezbolan je tretman kojim se postiže porculanski ten, čisti i sužava pore, smanjuje kožne nepravilnosti, poboljšava tekstura kože te ujednačuje ten. Nakon tretmana koža izgleda zdravije i mlađe pa ne čudi činjenica da je među prvima na listi 'must have' tretmana za hollywoodski sjaj i porculanski ten.

Ovo je doslovno 'lunch brake' tretman jer je u potpunosti  neinvazivan, brz i ne zahtijeva vrijeme oporavka, a daje 'vau' efekt i dugoročne benefite na koži.

Pitali smo dermatologinju dr. Mariju Milić Kovačević da nam objasni o kakvom se tretmanu radi...

- Carbon laser peel je uistinu vrijedan tretman koji ima jako puno benefita: čisti lice, uklanja mrtve stanice, zateže pore, smanjuje akne i ožiljke od akni, ujednačuje ten, poboljšava teksturu kože, smanjuje fine linije i bore, stimulira kolagen i poboljšava kvalitetu kože. Tretman laserom se izvodi preko crne karbon maske koja je bogata vitaminima i morskim mineralima. Mikročestice ugljena prodiru duboko u pore i privlači ih energija lasera. Tretman se izvodi Nd Yag dermatološkim laserom koji ima svoju vrijednu i široku  primjenu u medicini. Interakcija čestica ugljena i lasera, osim što čisti pore, ima peeling efekt na površini kože te zagrijava gornji sloj dermisa što potiče proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline. Tretman je stvarno odličan i preporučujem ga svima. Praktički nema dobne granice.

Tretman traje svega 30-ak minuti, bezbolan je, a rezultate vidite odmah u vidu čišće i zaglađenije kože. S vremenom rezultati postaju još bolji zbog prirodne proizvodnje kolagena - rekla je dr. Marija Milić Kovačević. 


Zanimalo nas je i koliko je tretmana potrebno... 

- Već jedan tretman vidno osvježava kožu i odmah joj daje 'glow' efekt, ali često preporučujem više tretmana za potpune efekte. Čista, ujednačena koža, porculanski ten i 'hollywoodski' sjaj nisu rezervirani samo za crveni tepih. Zašto ne bi blistali svakodnevno?! - poručila je doktorica.

Skin Clinic
www.skinclinic.hr 
Osječka 16,Split
Kontakt: 0993338878 
Vaša reakcija na temu