Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANI MOTOVUNA U SPLITU Nastavak eno-gastro priče u restoran Noir

DANI MOTOVUNA U SPLITU Nastavak eno-gastro priče u restoran Noir

Ovog petka i subote motovunski specijaliteti nude se uz dva menija po pristupačnoj cijeni od svega 120 kuna

Nakon dana Pelješca, vikenda Istre, vikenda Brača, vinski restoran Noir nastavlja s eno-gastro eventima i ovog vikenda u suradnji s vinarijom Fakin organizira dane Motovuna. 

'Dar prirode. Izrađena ručno, pretvorena u zlato.' Tako bi najkraće opisali vrhunska vina vinarije Fakin koja je smještena u podnožju srednjovjekovne atrakcije Motovun. 

Marka Fakina, mladog diplomiranog vinara iz Motovuna, mnogi su proglasili jednim od najvećih na hrvatskoj i međunarodnoj vinskoj sceni. Decanterova zlatna medalja za malvaziju i teran najnovija je na popisu njegovih dostignuća.

Kvalitetu Fakin vina prepoznali su i u Noir restoranu i time se vodeći krenuli u novu eno-gastro priču dostupnu svima, a ne samo odabranima.

- Ovog petka i subote motovunski specijaliteti nude se uz dva menija po pristupačnoj cijeni od svega 120 kuna - rekli su nam iz Noira.

A mi iz svega možemo zaključiti bilo da se radi o Motovunu ili nekom drugom mjestu, bilo da se radi o boškarinu, tartufima, malvaziji ili teranu, mi ćemo se u Noira uvijek vraćati. Zato rezervirajte  i vi svoje mjesto na vrijeme (+385958376083).

- Vidimo se ovog petka i subote u Noira, Bihaćka 2b (prizemlje zgrade Lavčević) - dodali su.

Menu 1
PREDJELO
Arancini s tartufatom                                         
GLAVNO JELO                                              
Rižoto sa šumskim gljivama                               
DESERT                                                      
Noir profiterol od fritula                                 
120 KN                                        

Menu 2

PREDJELO 
Arancini s tartufatom
GLAVNO JELO
Boškarin u prošeku
DESERT
Noir profiterol od fritula
120 KN





Vaša reakcija na temu