Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Doček Nove godine može biti glamurozan i doma! Evo kako

Doček Nove godine može biti glamurozan i doma! Evo kako

Donosimo nekoliko savjeta

Zbog ograničenja prouzrokovanih nepovoljnom epidemiološkom situacijom, ograničene su i mogućnosti za glamurozan doček Nove godine. Mnogi će, stoga, 'najluđu' noć u godini dočekati u stanu. 

Kućni doček ne mora podrazumijevati pidžamu, kauč i TV. Naprotiv, on može biti itekako blještav, uz ovih nekoliko savjeta...

Ekipa

Za dobru zabavu najvažnije je dobro društvo. Pozovite kod sebe najbliže prijatelje. S njima će vam biti najbolje, a ne idete li 'preširoko' s pozivima, ostat ćete u dozvoljenim epidemiološkim okvirima. 

Program dočeka

Osmislite kako će izgledati vaš doček. Za dašak glamura, napravite svojevrsni program. Uz večeru i šampanjac u ponoć, ubacite karaoke, govore ili nešto drugo što vas veseli. 

Dekoracije

Vaš je dom vjerojatno već okićen, ali za dozu glamura možete dodati još pokoju dekoraciju. Ukrasite stolice, koristite svečani pribor za jelo... Mogućnosti je more. 

Odjeća

Ako ste doma, ne znači da se ne smijete dotjerati. Obucite haljinu i štikle ili ako ste muškarac - odijelo i svečane cipele. Šminka je također dozvoljena. Dress code javite i ekipi koja dolazi. 

Hrana

Na gotovo svim se tipovima druženja sve vrti oko hrane. Pomno odaberite jelovnik, a zatim posebnu pažnju posvetite dekoriranju tanjura. 

Piće

Zasigurno će se u novogodišnjoj noći i popiti dosta alkohola. Za glamurozni štih, poslužite ga u glamuroznim čašama. Ne zaboravite na šampanjac u ponoć. 

Rekviziti

Prije dočeka obvezno morate u shopping - svakako vam trebaju prskalice, a drugi rekviziti - po želji. 

Vaša reakcija na temu