Dolazi nam festival koji uz druženje i degustaciju poučava o dobrom dalmatinskom vinu

Dolazi nam festival koji uz druženje i degustaciju poučava o dobrom dalmatinskom vinu

'Vino Dalmacije' će se održati 22. i 23. ožujka u restoranu na Kampusu

Svi oni koje zanima što je dobro dalmatinsko vino, kako se poslužuje i u njemu uživa trebali bi posjetiti festival 'Vino Dalmacije' koji će se održati 22. i 23. ožujka u restoranu Kampus na Splitskom sveučilištu. Osim izložbenog, ovaj je festival i edukativnog karaktera te okuplja vinske i ugostiteljske znalce poput Saše Špiranca, Zorana Pejovića, Lea Gracina, Jo Ahearne i brojnih drugih. 

Stručnjaci u svojim radionicama obrađuju dalmatinska vina; od poznatih sorti do manje poznatih sorti, od tradicionalnih do internacionalnih. I ove će godine svi posjetitelji moći uživati u specijalitetima i umijeću renomiranih dalmatinskih chefova. Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin kuhaju za humanitarnu svrhu.

Širok spektar vinskog znanja u vrlo opuštenoj atmosferi domaćih dalmatinskih vinara dostupan je za svega 50 kuna koliko je jedna ulaznica, a ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu najavu na VinoDalmacije.com. Radionice zahtijevaju i prethodnu prijavu na spomenutoj web stranici

- Ako poslužujete vino svojim gostima, bavite se vinarstvom ili vinogradarstvom, ili jednostavno volite vino i Dalmaciju - pravac u Kampus! - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14