Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Doznajte koje luksuzne jahte stižu sutra u Split

Doznajte koje luksuzne jahte stižu sutra u Split

Od 4. do 6. listopada na Zapadnoj obali održava se CROYA Charter Show

Od sutra Split postaje središte jahtinga zahvaljujući prvom izdanju CROYA Charter Showa, poslovnog sajma na kojem će se predstaviti najprestižnije jahte dostupne za najam u Hrvatskoj. Iako je posjet jahtama rezerviran isključivo poslovnim posjetiteljima, Splićani će itekako uživati u impozantnoj vizuri luksuznih plovila u centru grada. Oko 200 charter agenata iz cijelog svijeta dolazi osobno se upoznati s flotom motornih jahti, jedrilica, guleta i katamarana, dužine od 20 do 55 metara.

Među jahtama na CROYA Charter Showu ističe se Scorpios, luksuzni motorni jedrenjak od 52 metra.

Izgrađen je u brodogradilištu Radež, porinut 2023. g., a tjedni najam sa svim troškovima košta 215.000 eura. Ova impresivna jahta može ugostiti do 12 osoba, u šest luksuznih kabina, dok posada od 10 članova osigurava vrhunski doživljaj plovidbe i boravka na brodu. Uz jacuzzi na palubi, kompletnu fitness opremu i prostranu sunčanu palubu s barom i lounge prostorom, Scorpios nudi vrhunsku udobnost i zabavu. Interijer odiše kombinacijom klasičnog i suvremenog dizajna, a predivan salon ima panoramski pogled i balkon koji se otvara iznad mora.

Stranim agentima će se predstaviti i motorna jahta Happy Me dužine 40 metara koja se također ističe po nivou luksuza kojeg nudi svojim gostima. Izgrađena je u renomiranom talijanskom brodogradilištu Benetti 2020. g. i u sezoni košta oko 310.000 eura tjedno, sa svim troškovima. Može primiti do 11 gostiju u pet luksuzno opremljenih kabina, što uključuje glavni apartman s privatnim uredom i parnim tušem na glavnoj palubi. O gostima na jahti Happy Me brine sedam članova posade i na raspolaganju su brojne pogodnosti uključujući jacuzzi, sobu za masažu, fitness opremu i bogatu kolekciju vodenih igračaka. Među posebnostima jahte je i sky lounge na gornjoj palubi koji se može transformirati u noćni klub - s točionikom, karaoke uređajem, laserskom rasvjetom i dimnim efektima na plesnom podiju, pa sve do bara s oniksom. U produžetku, na vanjskom dijelu palube, nalaze se još i stol za biljar i stolni nogomet.

Posebna zvijezda sajma bit će i motorna jahta Majera, koja će premijerno biti predstavljena za najam upravo u Splitu. Ova jahta, duga 27 metara, porinuta je u lipnju ove godine, a dizajnirana je od strane brodogradilišta Sirena Yachts. Majera je ima prostrani raspored koji uključuje pet kabina za do 11 gostiju i četiri člana posade. Posebne karakteristike uključuju beach club, master kabinu s privatnim izlazom na provu gdje se nalazi jacuzzi, flybridge paluba od čak 55 kvadratnih metara s barom i prostorom za blagovanje. Ova jahta nudi kombinaciju luksuza i performansi, što je čini idealnim izborom za charter na Jadranu u sljedećoj sezoni.

CROYA Charter Show održava se u sklopu Splitskog festivala jedrenja, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta RH, u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom. Partneri na projektu su i Grad Split, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, TZ Split i Lučka uprava SDŽ.

Vaša reakcija na temu