Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Elisabetta Franchi otvorila ekskluzivnu prodavaonicu u Splitu

Elisabetta Franchi otvorila ekskluzivnu prodavaonicu u Splitu

Talijanski brend sinonim je za profinjenost i ženstvenost

Elisabetta Franchi, poznati talijanski modni brend, širi svoje poslovanje u Hrvatskoj otvaranjem ekskluzivne prodavaonice smještene u splitskom trgovačkom centru Joker.

Prva prodavaonica ovog brenda otvorena je u Zagrebu 2015. godine gdje su njezin stil i kreacije vrlo brzo pozitivno prepoznati i prihvaćeni od strane pratiteljica mode.

Novom prodavaonicom Elisabetta Franchi jača svoju maloprodajnu prisutnost u Hrvatskoj i u Istočnoj Europi - jednoj od ključnih regija za njezin rast. 

Ovo je prvo u dugom nizu otvaranja planiranih za proljeće, koja su zbog pandemije COVID-19 odgođena za ljeto i jesen.


Uređena karakterističnim minimalističkim stilom, nova prodavaonica prostire se na više od 100 četvornih metara prodajnog i izložbenog prostora te spremno dočekuje ljubiteljice ovog talijanskog modnog brenda nudeći im jedinstveno 'lifestyle' iskustvo svijeta Elisabetta Franchi, brenda koji je sinonim za profinjenost i ženstvenost.

Vaša reakcija na temu