FlixBus povodom 4. rođendana poklanja put, noćenje i još sadržaja u 4 grada

FlixBus povodom 4. rođendana poklanja put, noćenje i još sadržaja u 4 grada

U sljedećih mjesec dana moći će se na besplatni vikend

U lipnju FlixBus obilježava svoj 4. rođendan u Hrvatskoj. Kako bi razveselili svoje putnike, uz pomoć partnera, odlučili su putem Facebooka pokrenuti 4 darivanja u 4 grada u Hrvatskoj.

U sljedeća 4 tjedna najsretniji dobitnici imat će priliku osvojiti putovanje i provesti vikend ispunjen druženjem i zabavom.

Zajedno s hrvatskim hostelima, ugostiteljskim objektima i kulturnim institucijama FlixBus je ušao u suradnju kako bi potaknuli mlade na putovanja i istraživanja unutar Hrvatske.

- Lipanjski rođendanski ciklus započinjemo Zagrebom, a vikend paket uključuje dvije FlixBus besplatne karte, noćenje za dvije osobe u jednom od novouređenih studio apartmana Swanky Apartments Zagreb, degustaciju najfinijih craft piva uz obilazak pivovare The Garden Brewery, a za kulturno uzdizanje pobrinuo se Muzej Mamurluka. Nakon obilaska grada, dodatno osvježenje i zabavu u odličnoj atmosferi osigurao je Pop Up Summer Garden. Nakon Zagreba, slijede Split i Zadar, a četvrti grad neka bude malo iznenađenje - kažu iz FlixBusa.

Na Facebook profilu FlixBusa može se saznati kako sudjelovati...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66865, "");
Pregledaj komentare
29