Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: Plišana trenirka je godinama najtraženiji komad!

FOTO: Plišana trenirka je godinama najtraženiji komad!

Evo u čemu je ključ uspjeha

Kada je najpoznatiji hrvatski modni brand ELFS davne 2007. godine lansirao prvu plišanu trenirku, nisu mogli ni predvidjeti njezin nevjerojatan uspjeh i dugovječnost. Ovacije koje je izazvala na modnoj pisti tada bile su samo početak njezine modne vladavine. Ono što je počelo kao udoban i moderan komad  odjeće, ubrzo je postalo simbol opuštene elegancije. Generacije su u njoj proživljavale ključne trenutke - od prvih dana na fakultetu do trčanja za djecom u parku.

Brend ELFS postigao je zaista nešto posebno - pretvorio je trenirku u ikoničan proizvod koji se nalazi na  wish listama već više od desetljeća. Njezina popularnost ne jenjava te je i ove godine apsolutni 'must have', posebno kada dolazi u novim, dosad neviđenim bojama. Bez obzira na to imate li već jednu, u novoj trenirci nove boje zablistat ćete na potpuno drugačiji način.

Ključ uspjeha plišane trenirke ELFS leži u njezinom dizajnu i materijalu. Izrađena od mekanog, luksuznog pliša, trenirka pruža osjećaj udobnosti, a moderan kroj, posebno s patentnim zatvaračem, daje dozu sofisticiranosti i elegancije. To je odjeća u kojoj se osjećate opušteno, ali i dotjerano, što ju čini idealnim izborom za brojne prilike - od kave s prijateljima do ležernih izlazaka.

'U suvremenom načinu života, gdje je balans između posla i odmora često teško postići, udobnost postaje ključni faktor u svakodnevnom odijevanju. Upravo u tom kontekstu, naša plišana trenirka nije samo modni komad, već i simbol tog prijeko potrebnog balansa. Njezina udobnost omogućuje vam da se osjećate slobodno i nesputano, a moderan dizajn osigurava da i dalje zračite stilom, bez obzira na to jeste li kod kuće, na kavi s prijateljima ili u šetnji', ističu iz ELFS-a.

ELFS trenirka na zip od pliša postala je neizostavan komad u ormarima generacija, obilježavajući slobodno vrijeme, studentske dane i svakodnevne aktivnosti, a sve to s jednim ciljem: osjećati se ugodno, a izgledati šik.

Rijetko koji domaći brend može se pohvaliti proizvodom koji je više od desetljeća na vrhu lista želja, ali ELFS je uspio upravo to postići sa svojim plišanim trenirkama. Iako se moda stalno mijenja, upravo trenirka ELFS pokazuje kako neki komadi odjeće nadmašuju trendove.

Vaša reakcija na temu