Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: John Pavlish FOTOGALERIJA: IZIPIZI u Splitu okupio ljubitelje 'cvika'

FOTOGALERIJA: IZIPIZI u Splitu okupio ljubitelje 'cvika'

Idealan božićni poklon

Splitski IZIPIZI store je, otkako je prošlog proljeća otvorio svoja vrata na Morpurgovoj poljani u centru grada, postao nezaobilazna adresa svih ljubitelja odličnog dizajna naočala po prihvatljivim cijenama.

Predblagdansko IZIPIZI druženje, ove godine održano je u poznatoj splitskoj pizzeriji Bokamorra, a nisu ga propustili poznati Splićani i Splićanke poput Domenice Žuvele, Fani Čapalije, Anamarije i Antonia Asanovića, Jelene Kalinić, Silvije Dvornik, Marka Pecotića i drugih.

U opuštenoj atmosferi uz pizzu i koktele imali su priliku razgledati brojne novitete ovog inovativnog francuskog brenda, ali i potražiti inspiraciju za poklone koje će staviti najmilijima pod bor.

Nakon blagdana, ljubitelji snježnih aktivnosti uputit će se na skijanje, a za njih su kao stvorene IZIPIZI Sun Snow naočale predviđene za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, ne žrtvujući pritom elegantan i sofisticiran izgled ovog modela. Tu je i nova IZIPIZI Essentia kolekcija, nadahnuta elementima prirode koji nas okružuju, zrnatih i teksturom bogatih okvira mliječnih i voštanih efekata.

U bogatoj IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja i modela, unutar kojeg baš svatko može odabrati jedan za sebe.

Jedna od novosti svakako je i nova IZIPIZI Sleeping kolekcija. Kako bi vam pomogao stati na kraj problemima sa spavanjem, IZIPIZI je zajedno s optometrijskim istraživačem razvio revolucionarno rješenje koje na prvu zvuči upravo nevjerojatno, naočale za spavanje. Zahvaljujući GoodNight© tehnologiji, sleeping leće blokiraju umjetno svjetlo i pokreću prirodnu proizvodnju melatonina. Kao rezultat, cirkadijalni ciklus vašeg tijela vraća se u puni prirodni zamah, tako da brzo utonete u okrepljujući san. Budući da nam je u ovim užurbanim vremenima dobar san postao luksuz, IZIPIZI Sleeping naočale su još jedna odlična ideja za Božićni poklon.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Vaša reakcija na temu