Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Boutique klinika 'Marsia Clinic' otvorena u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Boutique klinika 'Marsia Clinic' otvorena u Splitu

Doktorica Marica Vladilo radi neinvazivnu estetsku medicinu lica dermalnim filerima i botoksom, tretmane kože, popularne tretmane krvnom plazmom...

Doktorica Marica Vladilo, poznatija kao Marsia, ostvarila je svoj životni san - otvorila je prvu boutique kliniku 'Marsia Clinic' za estetsku i opću medicinu u Dalmaciji. 

Šest godina radila je u Hitnoj službi kao liječnica, a istovremeno gradila estetsku karijeru. Educirala se po cijelom svijetu, ulagala je u znanje, obilazila najbolje svjetske kongrese i kaže da je uvijek bila najmlađa među velikanima svjetske estetske scene. A

- Znala sam da ću biti liječnica u petom razredu osnovne škole, sve je išlo glatko i po redu - rekla je Marica Vladilo, koja je uvijek bila odlična učenica, najbolja studentica, dobitnica nagrade grada i države za najbolju studenticu, kao i državne stipendije.

Objavila je znanstveni rad iz ginekologije i nakon fakulteta šest godina radila u Hitnoj službi dnevna i noćna dežurstva, a kad nije bila na Hitnoj, radila je estetsku medicinu.

- Sve diplome su uvijek dobrodošle i korisne, znanje je moć i znanja nikad dosta, ali uspjehu su pridonijeli i rad , trud i emotivni pristup klijentu i pacijentu - kazala je liječnica. 

Redovno trenira u teretani, voli zdrav način života, a smatra da se sve može stići uz dobru organizaciju.

- Ljepota je u nesavršenim detaljima, baš u njima se krije draž i vrijednost osobe. Naglašavam da volimo prirodnu ljepotu, da izgledamo svježe i odmorno kao da smo se naspavali, dok kod mlađih žena koje žele izgledati atraktivnije poradimo na top model looku - navela je Vladilo.

Doktorica u klinici na Pazdigradu (Ulica Rašeljke 8) radi neinvazivnu estetsku medicinu lica dermalnim filerima i botoksom, tretmane kože, popularne tretmane krvnom plazmom, ali i cijelo područje opće i hitne medicine gdje je znanje i spremnost jako bitno, a toga je, kaže u šali, radeći na Hitnoj bilo puno, tako da ima iskustva.

- Želim da se žene ugodno osjećaju u svojoj koži, da zdravim pristupom prema svom tijelu zaustavimo kazaljke biološkog sata jer koliko u tijelo uložimo, toliko će nam ono i vratiti. Ljepota nije samo kalup - poručila je Marica Vladilo. 

Vaša reakcija na temu