FOTOGALERIJA Crna gužvana eko-koža kao lajtmotiv brenda Link

FOTOGALERIJA Crna gužvana eko-koža kao lajtmotiv brenda Link

Nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brend Link lansirao je kampanju i look book koji prati kolekciju.

- Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak brenda Link. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back - istaknula je dizajnerica Ogi Antunac.

- Kao novost, javlja se i odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je Link ove sezone malo više zabljesnuo. Ako je suditi po tkaninama, čekaju nas sjajnija  vremena - dodala je.

Kao i svake sezone do sada, Link je razvio svoje printeve, tako da su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već postali prepoznatljivi i klijentima. Nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu, prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači.

- Najdraži dio kolekcije su naravno jakne, koje su moja posebna strast, time se posebno može igrati u zimskoj sezoni. Tako da si uvijek po zimi dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone i naši kupci vesele - zaključila je Antunac.

Photo: Maja Kljajić
Model: Ingrid Nikolić / Relatum
Styling: Iva Gradišer
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Make up: Mirta Pejić
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57209, "");
Pregledaj komentare
29