Foto: Danijel Galić FOTOGALERIJA Egzotična ljetpotica novo je zaštitno lice Maripe

FOTOGALERIJA Egzotična ljetpotica novo je zaštitno lice Maripe

Voditeljica Ana-Klaudija Štilinović priključila se modnom projektu RTL-ove televizijske reporterke Marije Pajić

Manekenka i TV voditeljica surinamskih korijena Ana-Klaudija Štilinović novo je zaštitno lice Maripe. Otac ove djevojke egzotične ljepote i pozitivne energije je iz Zagreba, dok je njezina majka u hrvatsku metropolu stigla iz dalekog Surinama, najmanje države Južne Amerike koja turiste osvaja prirodnim ljepotama i neobičnim životinjskim vrstama.

- Volim jednostavnu i prije svega udobnu odjeću, stoga sam ovo snimanje kampanje prihvatila s oduševljenjem! Sviđaju mi se materijali s obzirom na to da je ovdje riječ o organskom pamuku. Isto tako, super mi je i cijela priča koja stoji iza projekta! - rekla je mlada diplomantica zagrebačkog Agronomskog fakulteta Ana-Klaudija.

Maripa je inače brend dugogodišnje RTL-ove televizijske reporterke Marije Pajić koja je na ovaj način najbolje zaokružila svoju ljubav prema modi. U ovim cool majicama do sada smo viđali Doris Pinčić Rogoznicu, Lanu Klingor Mihić, Ivana Pažanina, Antoniju Stupar Jurkin, Anu Begić Tahiri, Anu Miščević, Paulu Sik i mnoge druge.

Ove ljubavne majice prepoznate su i izvan granica Hrvatske pa su ih tako u svoje ormare uvrstili i brojni stranci koji odmaraju u Lijepoj našoj. Maripa se nosi od Njemačke, Slovenije pa sve do daleke Koreje.

- Društvene mreže su odlična platforma i omogućuju komunikaciju s cijelim svijetom. Često nam se javljaju i žene i muškarci sa svih strana jer Maripa dolazi i u muškoj verziji. Štoviše, poznati nogometaš Joey Suk naše je zaštitno lice što su itekako pozdravile i pripadnice nježnijeg spola - kazala je Marija Pajić, kreativna novinarka kojoj je moda i dalje samo hobi.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52256, "");
Pregledaj komentare