Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Hrvatsko-korejski modni brend predstavio svoj prvi pop up store

FOTOGALERIJA Hrvatsko-korejski modni brend predstavio svoj prvi pop up store

Danijela Petričević i Chang Huh su prezentirali svoju priču na partyju u Kaštel Starom

Ovog tjedna Kaštel Stari ugostio je pop up party, na kojem je predstavljen hrvatsko-korejski modni brend [ si : d ], kojeg je u svibnju pokrenuo mladi kaštelanski tim, Danijela Petričević i Chang Huh.

- Chang i ja smo odlučili našu strast i hobi pretvoriti u posao te je tako nastao [ si : d ],  modni brend koji je inspiriran korejskom modom, a proizvodnja je u Hrvatskoj - kazala je Danijela Petričević.

Njihova prva kolekcija pod nazivom Essential line, kao i njihova nova kolekcija za djecu imaju karakteristike unisex odjeće, čime su htjeli  poručiti kako su svi jednaki te da ne žele kategorizirati ljude.

Svaki komad odjeće Danijela i Chang dizajniraju sami, a uz put rade i vlastita videa za promociju kolekcija, no istovremeno i za promociju Hrvatske pa tako i Kaštela na korejskom tržištu.

- Naše foto lokacije su u Kaštelima i okolici te su snimljena i videa koja koristimo za promociju naše mode i mjesta gdje sve to nastaje. Prodaju vršimo putem web shopa tako da smo tagirali sve zemlje i odaziv je za sada zadovoljavajući izvan Hrvatske - potvrdio nam je ovaj dvojac, a link na kojem zainteresirani mogu razgledati kolekciju pa i nešto naručiti je https://sidcroatia.com/.

Na njihovom prvom pop up partyju u Kaštel Starom javnosti su predstavili svoj rad, a gosti su im bile osobe koji ih od samoga početka podupiru i pomažu u promociji.

A među gostima bili su chef Ivan Pažanin, internacionalni baletan HNK u Splitu Aaron Chung Cheong Kok, Gianna Apostolski, plesni koreograf Luciano Plazibat, dizajnerica interijera Ana Perišin Stipoljev, pole dance artist Ivo Štrkljević i drugi.

Vaša reakcija na temu