Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Modna jesen i zima u fokusu Jokerove kampanje

FOTOGALERIJA Modna jesen i zima u fokusu Jokerove kampanje

Katarina Skelin, članica agencije Relatum models, hrabro se i vedro nosila sa zahtjevima profesije


Ni klima uređaji nisu puno pomagali: početkom rujna ljeto je u Splitu još pržilo punom 'forcom', a junakinja ove priče odijevala je sloj za slojem zimske odjeće, garniran bundicama, čizmama... No, Katarina Skelin, članica agencije Relatum models i po drugi put zaštitno lice kampanje shopping centar Joker, hrabro se i vedro nosila sa zahtjevima profesije, uživajući u dobrome društvu ekipe okupljene oko projekta 'Joker jesen/zima 2019-2020'. 

Zadatak stilistice kampanje Lane Bajrušović bio je barem jednako toliko zahtjevan - u mnoštvu jesenskih noviteta trgovina iz Jokera odabrati one najatraktivnije, one koji će najbolje dočarati duh sezone i sve ono po čemu je ovaj trgovački centar postao prepoznatljiv: ekskluzivne modne brandove, suvremen i vizualno atraktivan pristup modi, ležernost i prijateljsko lice centra u kojem se svatko osjeća kao kod kuće. U tome su joj svesrdno pomagali frizer Pero Šalinović iz frizerskog salona Michelle te vizažistica Anamarija Brahović Ćićerić iz parfumerije Anabella, uz puno zabave i smijeha u pauzama snimanja. 

U ljetnim se uvjetima posebno teško bilo 'prešaltati' u božićno raspoloženje, a u tome je lijepoj Katarini, uz brojne 'poklone' kojima je bila okružena na setu, najviše pomogao fotografski tim izvukavši u ključnom trenutku asa iz rukava - božićne pjesme vječnog Franka Sinatre.

Za kraj je ostavljen najslađi dio posla, snimanje seta rođendanskih fotografija na kojima je trebalo pozirati s divovskim muffinom, a priliku za fotografiranje s istim rekvizitom dobit će i svi posjetitelji koji prvi vikend u listopadu navrate na veliki Jokerov rođendanski party. 

Vaša reakcija na temu