Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Franko Kelam FOTOGALERIJA Novootvoreni beach club Shkoy
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Novootvoreni beach club Shkoy

U okruženju Plave lagune na Drveniku Velom

U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club Shkoy. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu. 

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić ali ovaj Shkoy je više od stijene okružene morem sa svih strana. Shkoy je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno. Kao glumac ili glumica na daskama koje život znače, u najvećoj ulozi svog života. 

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže. 

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena Shkoy se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja. 

Na Škoju, i u Shkoyu, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate. Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova. 

Vaša reakcija na temu