Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Podiže se prvi svjetski spomenik neisklesanom tijelu! Ako je i tvoje takvo, dođi na Bačvice i slikaj se na Pipi postolju

FOTOGALERIJA Podiže se prvi svjetski spomenik neisklesanom tijelu! Ako je i tvoje takvo, dođi na Bačvice i slikaj se na Pipi postolju

Zar postoje neisklesani heroji na plaži? Ako se pita Pipi, to su pravi heroji ljeta!

Ne prođe niti jedan dan, a da nismo bombardirani slikama savršenih tijela na plažama. Slavi se gotovo nerealni i mnogima nedostižni ideal takozvanog beach bodyja, a kroz glavu nam prolaze misli o celulitu i 'kolutu' koje smo marljivo, bez grižnje savjesti, skupljali cijelu godinu. Zašto ovog ljeta ne bismo uživali u svim čarima ljeta i ponosno nosili opušteno? Legendarni hrvatski brend Pipi odlučio je zato odati počast upravo onima koji se u svom nesavršenom tijelu osjećaju dobro, samouvjereno i opušteno. Uz poznati slogan 'Boli me Pipi', na splitskim Bačvicama uskoro će osvanuti prvi svjetski spomenik neisklesanom tijelu!

Zar postoje neisklesani heroji na plaži? Ako se pita Pipi, to su pravi heroji ljeta! Pipi već dugo slavi opuštenost i neopterećenost. Ima li što gore nego doći opustiti se na plažu i onda biti neopušten? Pipi misli da nema! Nakon što je oduševila svoju #bolimePipi ekipu razglednicama nesavršenih tijela u savršenim trenucima i natpisima 'Kud ja, tud i moje bove', 'Na moru sam prava bomba' i 'Što se tiče mase, masu sam opušten'..., sada je odlučila da Pipi stanje uma treba materijalizirati kroz spomenik neisklesanim tijelima.

Fotogalerija: Pipi razglednice

- Tko će točno osvanuti na dotičnom spomeniku? Svatko tko se prijavi na natječaj ulazi u konkurenciju i dobiva mogućnost podizanja spomenika upravo njegovom ili njenom neisklesanom tijelu. Dođi na legendarne splitske Bače, popni se na Pipi postolje, slikaj se i pokaži u svojoj najdražoj 'Boli me Pipi' pozi. Najveća legenda među prijavljenima dobiva svoj kip, glavom i bradom, koji će klesati Splitska udruga kipara. E, sliku možeš napraviti na bilo kojoj plaži, od Bača do Copacabane, od Banja do Jaruna, od morske, jezerske, riječne, dalmatinske, istarske, panonske... Najvažnije je da se dobro osjećaš s malo viška ili manjka, mekan ili košćat, neutegnut, opušten... Ukratko, ponosno neisklesan - poručili su organizatori. 

Fotogalerija: Pipi na Bačvicama

Sve prikupljene prijave, provjeru i odabir favorita odradit će Pipi stručni žiri u kojem se nalazi i omiljeni voditelj Zoran Šprajc, vječna Pipi djevojka Ana Sasso te najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer. 

- Uistinu mi je čast da sam i nakon toliko godina, kao nekadašnja Pipi djevojka, opet u Pipi điru. Osobno smatram da je najvažnije da se osjećamo opušteno i ugodno u svom tijelu, bez obzira na kile, centimetre i na koncu i godine. Sreća i zadovoljstvo dolaze iznutra, a taj stav je Pipi uvijek podržavao - izjavila je Ana Sasso.

- Zapravo je šteta što sam u žiriju inače bih se sam prijavio. Radio sam mjesecima u teretani na svom tijelu, ali još uvijek je dovoljno neisklesano da bi bez problema moglo ući u uži izbor tjelesa za statuu na Bačvicama - našalio se Zoran Šprajc. 

- Bilo bi to lijepo priznanje za sve što sam u životu popio i pojeo, al’ vjerujem da ima i zaslužnijih od mene pa ću sa zadovoljstvom sudjelovati u njihovom izboru - dodao je. 

Lucija Lugomer je s također s guštom podržala novu kampanju jer i sama na svojim društvenim mrežama propagira ljubav prema vlastitim (ne)savršenostima. 

- Ljeti najbolje paše 'zaboli me' energija jer uvijek ćemo pamtiti one opuštene trenutke bez šminke, druženja uz večere i zgode i nezgode koje su nam se dogodile. Nećemo pamtiti savršene filtrirane i fotošopirane fotke nego one vesele i nenamještene - smatra Lucija Lugomer. 

- Želiš biti neisklesana legenda s najpoznatije splitske plaže? Čekamo te! Sve što treba napraviti jest poslati fotografiju svoje 'Boli me Pipi' poze i tako svima poručiti kako je ovog ljeta jedino napeto biti opušten. Možeš se doći slikati na Bačvice, a možeš se slikati i bilo gdje drugo i ponosno pokazati svoje neisklesano tijelo! Dobij svoj spomenik i postani nova Pipi legenda! - za kraj su rekli iz organizacije.

Vaša reakcija na temu