Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Prahir Fine Jewellery & De'llure koncept store od sada i u Splitu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Prahir Fine Jewellery & De'llure koncept store od sada i u Splitu!

Dozi luksuza nisu odoljela ni brojna poznata imena iz javnog života

Prahir Fine Jewellery oaza inspirirana bezvremenskom elegancijom i minimalizmom otvorila je svoja vrata ove subote na prvom katu shopping centra Mall of Split. Zavodljivu ljepotu jednostavnosti i prozračnosti koja u kombinaciji sa sofisticiranim elementima poput mramora, zlata, bijelog drva i stakla, ovom interijeru daju moderan twist.

Prostor je zamišljen kao koncept store u kojemu su povezana dva branda De'llure i Prahir, koji će sa svojom bogatom ponudom nakita sigurno osvojiti mnogobrojne zaljubljenice u nakit.

- Zlatni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji nakita. Kolekcije prožete ljubavlju i romantikom, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena, odraz su ljubavi prema kreiranju bezvremenskih komada nakita koji vas neće ostaviti ravnodušnim - rečeno je na svečanosti otvaranja.

U ponudi osim vjenčanog i zaručničkog prstenje mogu se pronaći lančići s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim i poludragim kamenjem. Brand De'llure upotpunjuje klasičnu ponudu zlatnog i srebrnog nakita čelikom koji je svojim dizajnom, ali i cijenom namijenjen i mlađoj publici. Osim zlatnog nakita i nakita od čelika, u ponudi su i kolekcije tradicionalnog nakita izrađenog od najfinijeg srebra kao i statement nakit čiji moderni izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije.

- Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru samo su dio kolekcije u ponudi koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili nekom posvetom. Ispišite stihove, imena i riječi, budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite - dobar nakit bezvremenski je klasik - poručili su iz koncept storea.

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životnom stilu i opire se prolaznosti vremena. Nakit je mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost već emocije i sjećanja koje u nama budi. Upravo ta ljubav prema nakitu i prema svim emocijama koje nakit u nama budi utkana je u temelje priče o Prahiru, lancu zlatarnica koji od 1971. godine kreira čudesne komade nakita i koji je postao simbolom i uspomenom na najdragocjenije životne trenutke, čineći tako neizostavni dio životnih priča onih koji ga s nose. 

Dozi luksuza nisu odoljela ni brojna poznata imena iz javnog života: Ana Gruica Uglešić, Anamarija Asanović, Horvat Čagalj, Ivana Jeločnik, Luciano Plazibat, Sonja Dvornik, Tino Milat, Gabrijela Budimir, Antea Valenta, Lara Razmilić, Petra Čolak, Slavica De Jong, Dora Vukušić, Mislava Zuppa i mnogi drugi.

Moderatorica eventa bila Ines Nosić. Slatki zalogaji dolaze iz slastičarnica Sweet dok su se za slane zalogaje pobrinuli iz restorana Mazggoon food.

Vaša reakcija na temu