Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Prepoznajete li ga? Na misterioznoj zabavi pojavio se muškarac kojeg su nekada prozvali najzgodnijim Hrvatom

FOTOGALERIJA Prepoznajete li ga? Na misterioznoj zabavi pojavio se muškarac kojeg su nekada prozvali najzgodnijim Hrvatom

Na riječki event su mogli samo odabrani

Misteriozna zabava na tajnoj lokaciji mnogima je rasplamsala maštu i probudila strasti. No, krenimo iz početka… Subota je ujutro, 30. studenoga, dvjestotinjak ljudi poseže za svojim mobitelima kako bi pročitali istu poruku - lokaciju događanja Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut, koja se do tog trena čuvala kao tajna, kao i sve ostalo u vezi ovog događanja o kojem Rijeka bruji tjednima.

Naravno, na ovom tajnovitom mjestu pojavili su se brojni ugledni gosti iz poslovnog svijeta, ali među mnogobrojnim uzvanicima našao se i bivši Mister turizma Hrvatske, Filip Kleva, koji već dugi niz godina izbiva iz medija, no unatoč maski na licu ipak su mnogi prepoznali ovog Riječanina koji se nekada bavio i glumom te snimao domaće sapunice.

Osim njega na misterioznoj zabavi bila je i Sanja Lopar, jedina žena u Europi koja se bavi proizvodnjom cigara, Miroslav Kljajić, vlasnik osječkog Craft Rooma, bivša manekenka Ivana Mamilović, poduzetnica Maja Uremović koja se pojavila u Zigmanovoj kreaciji, te Gordana Nikolić, poznata i kao dobitnica nagrade WEF 18 Exceptional Women on Excellence.

Od trenutka objave misterioznog i intrigantnog teasera u kojem je glavnu ulogu imao Marko Tolja, jedan od ambasadora projekta Eudaimonia i Fidelio odijela po mjeri, uzbuđenje i iščekivanje oko eventa je iz sekunde u sekundu raslo, a sada možemo reći da je to bilo i sasvim opravdano jer Gentlemen's Shop očito ima recept za uspjeh.

Ovoga puta tajni sastojak pronašli su u kultnom Kubrickovom filmu Eyes Wide Shut, koji ujedno ove godine slavi svoju 20. obljetnicu od premijernog prikazivanja, ali i dalje kao i prvog dana rasplamsava maštu i budi strasti svojim pomicanjem granica, baš kao i ovaj event.

Kao i u filmu, na event su mogli samo odabrani, odnosno oni koji su znali da je lozinka za ulaz fidelio, što je, nimalo slučajno, ujedno i ime brenda odijela po mjeri koji potpisuje Gentlemen's Shop i koji nose svi Eudaimonia ambasadori, a ovo je ujedno bila prilika da se predstavi najnovija kolekcija odijela koja su postala zaštitni znak brojnih muškaraca i žena sa stilom.

Međutim, uzbuđenje nije stalo na tajnoj lokaciji, erotičnoj najavi i maskama. Svaka sekunda ovog događanja bila je osmišljena tako da kreira atmosferu mističnosti i erotičnosti te da u potpunosti uvuče prisutne u tajnovitu senzualnu igru. Cijela večer osmišljena je kao performans glumaca među gostima i s gostima, u kojem su se mini scene ispreplitale i prelijevale iz jedne u drugu toliko vješto da gosti nisu znali tko je gost, a tko glumac, što je stvarnost, a što osmišljeni scenarij ove interpretacije Kubrickovog remek djela.

Povod ove najmisterioznije i najuzbudljivije zabave koju je Rijeka doživjela je Eudaimonia, projekt koji potpisuje Damir Matešković i riječki Gentlemen's Shop, a koji kroz svoje ambasadore i ambasadorice prenosi filozofiju sretnog življenja i pozitivne priče koje svima mogu poslužiti kao motivacija i inspiracija u životu.

Svaki uzvanik dobio je i prikladan poklon iznenađenja na dolasku, finger food te open bar s bogatom ponudom pića, kao što su Bottega pjenušci, Hendrick's gin, Thomas Henry tonici, Diplomatico rum, Vina Laguna te voda ONA.

I na kraju, valjalo bi otkriti i gdje se ova filmski dobra zabava održala. Lokacija je bila raskošna Palača Modello, u prostorijama Zajednice Talijana u Rijeci.

Vaša reakcija na temu