Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Renata Lovrinčević Buljan predstavila svoju liniju kupaćih kostima: 'Hedonizam kao balans aktivnom životu'

FOTOGALERIJA Renata Lovrinčević Buljan predstavila svoju liniju kupaćih kostima: 'Hedonizam kao balans aktivnom životu'

Profesorica i bivša Miss Universe Hrvatske najavila je online projekt 'Renata gym'

Renata Lovrinčević Buljan, fitness trenerica koja je prije više od dva desetljeća ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, predstavila je svoju liniju kupaćih kostima Ren Love, a zanimljivo je da je ovu modnu priču spojila s - treninzima. Ovo je, naime, ujedno najava otvorenog online 'Renata gyma', gdje će se naći programi za sve dobne skupine, za oba spola, zdravi recepti, rekviziti... 

Kupnjom kupaćeg, besplatno se dobiva online trening. Ova profesorica će na taj virtualan način moći prenositi svoje znanje i iskustvo na veći broj ljudi.

- Kupaći kostimi ovdje imaju ulogu motivacije za aktivan život. Pozivaju na više plivanja, ronjenja, hodanja, a jedan od njih poziva na relax - hedonizam kao balans aktivnom životu. Balans je ključ da bi fitness lifestyle trajao cijeli život - rekla je Renata Lovrinčević Buljan.


Vaša reakcija na temu