Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Talijanski brendovi Carpisa i Yamamay u Splitu ekskluzivno su otvorili vrata CYAO concept storea

FOTOGALERIJA Talijanski brendovi Carpisa i Yamamay u Splitu ekskluzivno su otvorili vrata CYAO concept storea

Brojni gosti uživali su na svečanom otvorenju u centru Mall of Split

Dva svjetski poznata talijanska brenda Yamamay i Carpisa, u  četvrtak, 30. svibnja, ekskluzivno su otvorili vrata svojeg prvog concept storea CYAO na hrvatskom tržištu.

Iako brendovi Yamamay i Carpisa broje preko 1200 poslovnica diljem svijeta, novi koncept CYAO otvoren je tek u njih osam, među kojima je i ovaj u Splitu.

- Osim što je Split jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj i vrlo je poznata turistička destinacija međunarodnog jet-seta. Otvorenjem CYAO koncept storea u Splitu učinili smo veliki iskorak u jačanju prisutnosti naših brendova Carpisa i Yamamay - istaknuo je Gianluigi Cimmino, predsjednik uprave Piaonoforte Holdinga.

Atraktivan spoj donjeg rublja, kupaćih kostima, trendsetterskih torbica i kofera, od sada se može pronaći na gotovo 200 kvadrata u trgovačkom centru Mall of Split.

Bilo da je riječ o ženama ili muškarcima, svi ljubitelji talijanske mode i dizajna, u ovom atraktivnom koncept storeu mogu pronaći sve što im je potrebno da upotpune svoj look za plažu ili putovanje.

CYAO store otvorio je svoja vrata uz brojne uzvanike na koktel partyju u društvu Sonje Kovač, brend ambasadorice za Yamamay i Carpisa na hrvatskom tržištu.

U talijanskoj modnoj atmosferi uživali su brojni gosti, među kojima su posebnu pažnju privukli Ana Gruica UglešićAnamarija Asanović, Ivo Perkušić i fotografkinja Sonja Dvornik.

Vaša reakcija na temu