Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Uspješno održan 13. Frapa Business Cup!

FOTOGALERIJA Uspješno održan 13. Frapa Business Cup!

Prekrasno vrijeme išlo je na ruku sudionicima, koji su se podijeljeni u tri klase natjecali u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju

Nakon devetogodišnje pauze, Marina Frapa Resort Rogoznica prošle je godine obnovio Frapa Business Cup - najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj. Regata se održala i ove godine,  od 10. do 13. listopada.

Sjajan odaziv od 15 natjecateljskih ekipa bio je jamac dobre zabave, kako na moru, tako i na kopnu. U jedriličarsku avanturu upustile su se ekipe tvrtki Raiffeisen banka, Raiffeisen Leasing, Jamnica, Heineken, Fero term, Lalizas, Allianz, Intercessor, Cammeo Taxi, Promostart, KBC Zagreb, Hrvatska Ratna Mornarica, Jedriličarski klub Orsan i Ban Tours Yachting te ekipa domaćina i organizatora Marina Frapa Resorta Rogoznica i Jedriličarskog kluba Frapa.

Prekrasno vrijeme išlo je na ruku sudionicima, koji su se podijeljeni u tri klase natjecali u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju. Vođene vještom rukom svojih skipera, posade su u petak, 11. listopada, sudjelovale u dva plova štap jedrenja, dok su se u subotu, 12. listopada, okušale u navigacijskom jedrenju.

Po povratku s mora, sudionike je svakog dana očekivao i bogat popratni program, sve od večeri otvorenja pa do večere zatvaranja i dodjele priznanja, održane u svečanoj sali Kongresnog centra Marina Frapa Resorta Rogoznica.

Na prva mjesta zasjele ekipe Jane, Lalizasa i Jedriličarskog kluba Orsan

Svaka klasa ima svog pobjednika pa su tako titulu prvaka ponijele tri posade: Jana, Lalizas i Jedriličarski klub Orsan. Pripadajuća svečana priznanja dodijelili su im predstavnik Raiffeisen Leasinga Krešimir Perić, predstavnica Raiffeisen banke Mirela Krstulović, admiral Ante Urlić te tajnik Jedriličarskog kluba Frapa i suorganizator Boris Kero.

Priznanja i zahvale primili su i svi ostali sudionici regate, a pojedine posade bile su počašćene i posebnim priznanjima, poput onog za 'Najveseliju ekipu', koje je dobila Jana. Tom prilikom Boris Kero se u ime cijelog organizacijskog tima Marina Frapa Resorta Rogoznica i Jedriličarskog kluba Frapa zahvalio Raiffeisen banci i Raiffeisen Leasingu kao srebrenim partnerima regate te Ban Tours Yachtingu i Aquatoria Yachtingu kao yacht partnerima regate. 

- Uz podršku naših partnera i svih vas koji ste nam se pridružili u ovoj regati ostvarili smo još jedno uspješno sportsko natjecanje, ali i privatno i poslovno druženje. Već sada vas od srca pozivamo da nam se i iduće godine pridružite na Frapa Business Cupu - zaključio je Kero, čija će se želja vrlo vjerojatno i ostvariti.

Naime, svi ovogodišnji sudionici već su izrazili želju za ponovnim sudjelovanjem.

Vaša reakcija na temu