Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FRAPA BUSINESS CUP 2019: B2B i vrhunski teambuilding u jednom!

FRAPA BUSINESS CUP 2019: B2B i vrhunski teambuilding u jednom!

Utrka jedrilica održat će se od 10. do 13. listopada, a prijave se zaprimaju do 30. rujna

Nakon što je prošle godine Marina Frapa Resort Rogoznica obnovio Frapa Business Cup - najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj, ta će se utrka jedrilica održati i ove godine i to u trajanju od 10. do 13. listopada. Prijave su otvorene do 30. rujna.

Frapa Business Cup otvara dodatne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske i šire. 

Borba na moru bit će uzbudljiva i za sudionike i za sve koji budu u mogućnosti uživati u njoj s kopna. Za sada najavljenih 15 ekipa svoj će trofej zlatnog lava pokušati izboriti u jednoj od Dufour ili Bavaria jedrilica.

Spoj poslovnog i zabavnog svijeta, naslonjen na bogatu tradiciju

Kao najveća poslovna regata u Hrvatskoj, Frapa Business Cup u kontinuitetu se održavao punih 11 godina, od 1998. do 2009. godine te je svake godine okupljao oko 600 sudionika. Ovu bogatu tradiciju Marina Frapa Resort Rogoznica odlučio je obnoviti prošle godine. Tako je u periodu od 4. do 7. listopada 2018. godine samostalno organizirao prvi Frapa Business Cup nakon devetogodišnje pauze. Prošlogodišnja regata predstavljala je zaokret u prijašnjem modelu ovog natjecanja pa je pored samog natjecateljskog dijela uključila i bogat popratni program u vidu predavanja, poslovnih druženja te opuštanja i dobre zabave. Na tom tragu osmišljen je i program ovogodišnjeg, ukupno 13. po redu Frapa Business Cupa.

Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate, a u regati će i ove godine sudjelovati ekipa Hrvatske ratne mornarice, kao i partnerski jedriličarski klubovi.

Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Natjecatelji će jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru.

Ako ste se htjeli okušati u jedrenju i provesti nezaboravni team building još uvijek se stignete prijaviti. Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna, a više informacija možete saznati pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr.

Vaša reakcija na temu