Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
G11 STORE Zlatnim, srebrnim i bakrenim nakitom želimo upoznati svijet s ljepotom i bogatstvom naše tradicije

G11 STORE Zlatnim, srebrnim i bakrenim nakitom želimo upoznati svijet s ljepotom i bogatstvom naše tradicije

Obitelj majstora zlatara s velikom ljubavlju i spretnošću stvaraju bezvremenske komade nakita

G11 nakit je unikatan, pažljivo izrađen od srebra, zlata i bakra s velikim poštovanjem prema dalmatinskom nasljeđu, a G11 STORE je e-Commerce platforma specijalizirana za prodaju proizvoda izrađenih od plemenitih kovina. 

- Djelujemo na globalnoj razini te svoje proizvode plasiramo u sve krajeve svijeta, a to s ponosom radimo iz naše splitske baze. Naša misija je upoznati svijet s ljepotom i bogatstvom naše tradicije - poručili su iz brenda G11.

Ističu da su spretne ruke i osjećaj za ljepotu njihovo najvažnije oruđe.

- Užitak je gledati našu obitelj majstora zlatara kako s velikom ljubavi i spretnošću stvaraju bezvremenske komade nakita. Jedan od simbola cjelokupne G11 filozofije su svakako Konavoke, ručno izrađene i kreirane s idejom da čuvaju uspomene - dodali su.

Prilikom predstavljanja brenda jedna osoba će osvojiti ovaj vrijedan nakit, a detalji se mogu naći na Facebook stranici Dalmatinskog portala uz ovaj članak.


Vaša reakcija na temu