Vogue eyewear dioptrijski okviri + leće za 799 kn!

Vogue eyewear dioptrijski okviri + leće za 799 kn!

Akcija traje do 1. studenog ili do isteka zaliha, te vrijedi u svim poslovnicama Ghetaldus Split optike u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću

Neponovljiva ponuda u svim Ghetaldus Split optikama – nagradite se najnovijim modelom dioptrijskih okvira Vogue s ugrađenim dioptrijskim lećama za samo 799 kn.

Akcija se odnosi na sve izložene dioptrijske okvire Vogue, uključujući najnoviju kolekciju 2018. Naočalne leće uključene u ponudu sadrže antirefleksnu zaštitu, te su dostupne u rasponu dioptrija od -6.00 do +6.00 u zbroju i max. cilindar do -2.00 dsph.

Akcija traje do 1.11.2018. ili do isteka zaliha, te vrijedi u svim poslovnicama Ghetaldus Split optike u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću. Popis svih poslovnica pronađite na linku Ghetaldus Split poslovnice.

Vogue Eyewear u 2018. godini nastavlja priču započetu fenomenalnim uspjehom kampanje #ShowYourVogue koja je u središte postavila koncept individualne ljepote i to uz pomoć nevjerojatno raznolike kolekcije novih modela.

Vogue Eyewear zna kako dizajnirati savršen okvir za ogledala vaše duše. Uronite u potpuno novi svijet naočala Vogue Eyewear i pronađite svoj look - stil je stav, #ShowYourVogue.

Izdvojili smo neke od najpopularnijih dioptrijskih okvira Vogue Eyewear:

VO5206  VO5202VO5223 VO5218Uvjeti ponude:

- ponuda vrijedi uz kupnju dioptrijskog okvira Vogue i lagerskih naočalnih leća s antirefleksnom zaštitom

- ponuda se odnosi na izložene dioptrijske modele Vogue i uključuje kolekciju 2018.

- raspon dioptrija naočalnih leća koje su uključene u ponudu je od -6.00 do +6.00 u zbroju i max. cilindar do -2.00 dsph

- ponuda vrijedi za sve vrste plaćanja

- ponuda traje do 01.11.2018. ili do isteka zaliha

- ponudu nije moguće zbrajati s drugim akcijama i popustima

Više na: www.ghetaldus-split.hr

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14