Goran Bogdan postao zaštitno lice Auto salona Kramar

Goran Bogdan postao zaštitno lice Auto salona Kramar

Preuzeo je automobil u poslovnici u Zagrebu

S obzirom na privatni i poslovni tempo kojim živi, Goran Bogdan stalno je u pokretu pa će mu idućih godinu dana sponzorski automobil znatno olakšati putovanja na snimanja, obavljanje svakodnevnih obaveza ali i zaslužene odlaske na odmore. 

- Život glumaca nije uvijek glamurozan, na crvenim tepisima ili ono što vidite na ekranu. Iza svakog posla, svakog projekta su sati i sati napornog rada koji uključuje i mnogo putovanja. Ponekad mi se dogodi da sam u Zagrebu ujutro, a već navečer trebam biti u Splitu ili Dubrovniku. Automobil je nešto bez čega ne mogu, pa želim da ima sve: izgled, pouzdanost i dodatnu opremu, a sve sam to dobio u svom novom ljubimcu - zaključio je Bogdan. 

Kupovina novog automobila smatra se drugom najvećom investicijom u svakom prosječnom kućanstvu, no rijetko se za nju odlučuje tijekom ljetnih mjeseci, zbog troškova koji se pojavljuju dolaskom godišnjih odmora i putovanja.

Auto salonima Kramar do 15. kolovoza dostupni su rabljeni automobili po akcijskim cijenama kako bi se kupovina automobila napokon mogla uvrstiti u ljetnu računicu...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48887, "");
Pregledaj komentare
29