Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Carina Gucci, Prada, Louis Vuitton...

Gucci, Prada, Louis Vuitton...

Carina presrela kombi s lažnim torbicama

Ovlašteni carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Zagreb, provodeći pojačane mjere nadzora na autocesti A1 zaustavili su kombi hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Republike Hrvatske.

'Pregledom kombi vozila, uz drugu robu koja je imala dokumentaciju pronađene su i tri kartonske kutije bez dokumentacije u kojima se pronašlo 305 komada ženskih torbica raznih poznatih robnih marki (Prada, YSL, Michael Kors, Gucci, Louis Vuitton i dr)', priopćeno je iz Carine.
 
Protiv prekršitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu dok će se pronađena krivotvorena roba oduzeti. 

Vaša reakcija na temu