Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei Band 7 pametna narukvica dostupna na lokalnom tržištu

Huawei Band 7 pametna narukvica dostupna na lokalnom tržištu

Za bolje iskustvo tjelovježbe i poboljšanje zdravlja

Huawei je predstavio Band 7, do sada najtanju pametnu narukvicu u svojoj ponudi. Uređaj je opremljen velikim zaslonom i unaprjeđenim značajkama praćenja zdravlja. Debljina tijela iznosi samo 9,99 mm dok uređaj teži tek 16 grama, stoga je iznimno praktičan za nošenje na posao ili trening, a neće smetati ni pri spavanju. 

Band 7 je dizajniran za bolje iskustvo tjelovježbe i poboljšanje zdravlja 24 sata dnevno, kako bi pomogao korisnicima otkriti nove načine zdravog i aktivnog života. 

Potpuno novi AMOLED zaslon bez okvira 

Uređaj krasi 1.47-inčni AMOLED zaslon s omjerom zaslona i tijela od 65%. Zahvaljujući unaprjeđenom dizajnu korisničkog sučelja, uskim okvirima i 2.5D zakrivljenom zaslonu, Band 7 korisnicima pruža impresivno vizualno iskustvo. 


Sveobuhvatne značajke praćenja zdravlja

Band 7 podržava cjelodnevno praćenje količine kisika u krvi, mjeri otkucaje srca i razinu stresa, kao i menstrualni ciklus te kvalitetu sna. Kako bi što uspješnije pratio korisnikov san, uređaj koristi tehnologiju Huawei TruSleepTM koja analizira kvalitetu sna te na temelju dobivenih podataka korisniku pruža savjete za mirniji i kvalitetniji san. 

Osim toga, Band 7 opremljen je i Huawei TruRelaxTM algoritmom koji je zadužen za cjelodnevno praćenje korisnikove razine stresa. Kada razina naraste do određene vrijednosti, Band 7 podsjeća korisnika da radi vježbe disanja kako bi se riješio stresa. Uz to, uređaj koristi tehnologije TruSeen™ 4.0 tehnologiju kako bi što preciznije pratio korisnikove otkucaje srca tijekom cijelog dana.

Tu je i Huawei Healthy Living Shamrock, Huawei značajka koja će korisniku na dnevnoj bazi čestitati na postignutom cilju, poput broja prehodanih koraka ili vremenu provedenom u određenoj fazi vježbanja te ga tako dodatno motivirati i poticati na zdravije izbore.

Potpuno nadograđen profesionalni i znanstveni sustav za vježbanje

Izuzev cjelodnevnog praćenja zdravlja, jedna od temeljnih funkcija pametne narukvice je praćenje i analiza podataka o vježbanju. Band 7 opremljen je Huawei TruSportTM algoritmom koji prati korisnikove performanse za vrijeme i nakon treninga, a uređaj pruža ukupno 96 različitih načina vježbanja uključujući trčanje, vožnju bicikla, plivanje, preskakanje užeta i rolanje.

Indeks sposobnosti trčanja (RAI) mjeri razinu izdržljivosti trkača i učinkovitost tehnike trčanja. Band 7 koristi podatke poput otkucaja srca, tempa, intenziteta treninga i ostalih dimenzija kako bi svakom korisniku pružio plan treninga potpuno prilagođen njegovoj trenutnoj kondiciji. 


Cjelodnevna podrška 

Band 7 pruža do 14 dana trajanja baterije što korisniku omogućuje bezbrižno korištenje pametne narukvice tijekom dana i noći. Osim već spomenutih funkcija praćenja zdravlja i sportskih performansi, Band 7 podržava i reprodukciju glazbe, brze odgovore, vremensku prognozu, budilicu, štopericu, svjetiljku, glasovnog asistenta te niz drugih značajki za pametnije i praktičnije iskustvo. 

Huawei Band 7 dostupan je u Nebula Pink, Wilderness Green i Graphite Black bojama, a preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 499 HRK.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu