Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Uređaji osvojili nagrade 'Best of CES2020' i 'Editor's Choice'

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem 'Best of CES2020' i 'Editor’s Choice' nagrade.

Huawei FreeBuds 3 predstavljaju važan dio Huaweijeve audio strategije i ponovno su privukli pozornost tržišta vrhunskog zvuka. Huawei FreeBuds 3 prve su open-fit TWS slušalice s active noise cancellation tehnologijom na svijetu. Opremljene Huaweijevim prvim vlastitim nosivim čipom Kirin A1, FreeBuds 3 donose korisnicima stabilnu i brzu vezu, odličnu kvalitetu te pametno reduciranje zvuka. Svjetlo dana ugledale su prošlog rujna na IFA-i u Njemačkoj te su osvojile 11 medijskih nagrada.

- Slušalice ne samo da podržavaju smanjenje buke tijekom slušanja glazbe, već uzimaju u obzir i želje potrošača za jasnijim pozivima. Huaweijev aerodinamički dizajnirani mikrofon za poništavanje vjetra može učinkovito smanjiti buku koja nastaje strujanjem vjetra. Kada vjetar prolazi kroz zračni tunel koji je patentirao Huawei, većina šuštanja blokirana je dnom tunela, učinkovito smanjujući buku uzrokovanu trenjem između vjetra i mikrofona. Zajedno s 3A algoritmom za smanjenje buke (Automatic Noise Suppression, Automatic Gain Control, Acoustic Echo Cancel), Huawei FreeBuds 3 poboljšavaju glas te istodobno smanjuju buku iz okoliša. Slušalice uključuju i bone senzor, a njegov je učinak uklanjanje buke pomoću dvostrukog mikrofona. Jasna kvalitetu glasa je zajamčena čak i u prepunom metrou ili bučnom restoranu - poručuju iz Huaweija. 

Pocketnow je nagradio Huawei Watch GT 2 'Editor’s Choice' nagradom za izvrsni dizajn i zaslon, precizno praćenje rada srca i iznimnu izdržljivost. Huawei Watch GT 2 također je opremljen Kirin A1 čipom koji je razvio Huawei, a on integrira naprednu Bluetooth procesorsku jedinicu, moćnu jedinicu za obradu zvuka, aplikacijski procesor za štednju energije i neovisnu jedinicu za upravljanje napajanjem, omogućujući iznimno malu potrošnju energije i vijek trajanja baterije do dva tjedna. 

Huawei Watch GT 2 donosi više sportskih modova s bogatijim programima, poput dodavanja funkcije Bluetooth poziva i reprodukcije glazbe. Poboljšano je praćenje zdravstvenih i fitness parametara te mogućnosti njihovog upravljanja, pružajući u konačnici veću pažnju specifičnim detaljima za ljubitelje sporta i one koji nastoje živjeti kvalitetnije. 

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 od svog su predstavljanja osvojili međunarodne medijske nagrade, što pokazuje prepoznatljivost kompanije u globalnim medijima koji o Huaweijevim nosivim uređajima govore kroz inovacije u savršenom povezivanju, vijeku trajanja baterije, modernom dizajnu i snažnim performansama.

Vaša reakcija na temu