Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Kroz 2020. godinu njihovi uređaji i infrastruktura omogućit će još više potrošača diljem svijeta

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano. 

Huawei je u 2019. godini korisnicima ponudio osam modela 5G pametnih telefona: Mate 30 Pro 5G, Mate 30 5G, PORSCHE DESIGN Mate 30 RS, Mate 20 X (5G), nova 6 5G, Mate X, Honor V30 Pro i Honor V30. Svi navedeni uređaji podržavaju 5G NSA i SA načine rada, čime se nameću kao odličan izbor za potrošače u potrazi za 5G uređajem. U Huaweijevoj raznovrsnoj ponudi nalaze se uređaji raznih kategorija, čime je 5G tržište dodatno demokratizirano.

Na tržištu 5G tehnologija Huawei se istaknuo kao lider koji nudi cijeli spektar 5G tehnologija: infrastrukturnu 5G tehnologiju, 5G mrežnu opremu (bazne stanice, jezgrene mreže, optičke mreže i mmWave tehnologiju), 5G čipsete (čipovi za bazne stanice, uskopojasne mreže i pametne telefone) i 5G uređaje namijenjene krajnjim potrošačima (pametni telefoni, prijenosni ruteri i tableti). Kroz 2020. godinu, Huaweijevi 5G uređaji i infrastruktura omogućit će još više potrošača diljem svijeta mogućnost povezivanja na 5G mrežu.

Vaša reakcija na temu