Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Huawei Mate 50 Pro dolazi s najpopularnijim globalnim i lokalnim aplikacijama

Huawei Mate 50 Pro dolazi s najpopularnijim globalnim i lokalnim aplikacijama

Donosimo popis najpopularnijih

Jeste li znali da na Huawei pametnim telefonima danas možete instalirati sve popularne lokalne i globalne aplikacije? Najnoviji flagship uređaj Mate 50 Pro i svi ostali Huawei pametni telefoni dolaze AppGalleryjem, službenom trgovinom aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno preuzimanje omiljenih aplikacija. Od nedavno je na AppGalleryju dostupan i Gspace, aplikacija treće strane koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija. AppGallery trgovina trenutno broji više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika s više od 216.000 globalnih i lokalnih aplikacija.

1. Aplikacije za slanje poruka

Prema istraživanju koje je Huawei u svibnju proveo u Hrvatskoj, aplikacije za slanje poruka uvjerljivo su na prvom mjestu po broju preuzimanja u AppGallery trgovini. Aplikacije poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama i Messengera su neizostavne aplikacije danas. One nam omogućuju instant komunikaciju s obitelji, prijateljima i poslovnim suradnicima, pružajući nam tako podršku bilo kada i bilo gdje. Uz to, u trgovini možete pronaći i popularne aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl.

2. Društvene mreže

Iako ovom kategorijom vladaju mlađe kategorije, sve je češće slučaj da na društvenim mrežama pronalazimo starije generacije koje iz raznih razloga love korak s vremenom. Upravo iz tog razloga je kategorija društvenih mreža druga po redu najčešće korištenih aplikacija u svijetu. Korisnici Huawei pametnih telefona tako mogu koristiti najbrže rastuću aplikaciju na svijetu TikTok, ali i ostale poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i Linkedina.

3. Bankovne aplikacije

Bankovne aplikacije i financijske aplikacije općenito su sve popularnije zato jer olakšavaju online i kupovinu uživo neovisno o lokaciji i valuti plaćanja. Korisnici AppGalleryja u trgovini će pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a i Addiko Banke. Osim toga, korisnici će lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus Card, Curve i Revolut.

4. Igre

Gaming zajednica će zasigurno cijeniti specifikacije Mate 50 Pro pametnog telefona koje su u potpunosti podređene njihovim potrebama. SuperRender značajka koristi tehnologiju predviđanja okvira na razini piksela, čime se smanjuje temperatura tijela telefona i potrošnja energije, pa korisnici mogu duže uživati u igrama pri visokim brzinama kadrova. Također, veliki zakrivljeni zaslon brzine osvježavanja od 120 Hz sadrži i funkciju zatamnjivanja zaslona, koja smanjuje titranje te štiti oči od naprezanja. Na AppGallery trgovini korisnici mogu pronaći najaktualnije igre na svijetu kao što su: Mythic Legends, Fishing Clash, Metro Land, Talking Tom Time Rush i druge.

5. Fitness aplikacije

Aplikacije za vježbanje vrlo su korisni alati koje rado koriste profesionalni vježbači, rekreativci pa čak i početnici. Neovisno o razini fizičke spreme ili vrsti aktivnosti, aplikacije poput Huawei Health su jednostavne za korištenje, a nude niz pogodnosti za zdravlje korisnika. Na AppGallery trgovini se mogu pronaći i aplikacije kao što su Komoot, Home workouts, Adidas runtastic, Fitify i StepsApp.

6. Ostale aplikacije

Broj aplikacija dostupnih na AppGallery trgovini raste iz dana u dan, a prema zadnjim podacima, ona iznosi 216.000. Tako Huawei korisnici mogu pronaći i ostale važne lokalne i globalne aplikacije kao što su Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC, Booking, Bolt, SofaScore, AboutYou, Amazon, Tidal, Deezer, Skyscanner, i druge. Preuzimanje aplikacije je vrlo jednostavno. Uđete u AppGallery, u tražilicu upišete naziv aplikacije te ju nakon pronalaska preuzmete na svoj telefon. Huawei proizvodi i usluge:

Huawei je lokalno predstavio najnoviji pametni sat Huawei Watch GT 3 SE. Kombinirajući modu i funkcionalnost, Watch GT 3 SE pruža do 2 tjedna kontinuirane upotrebe i autonomije baterije, uz podržano brzo punjenje.

Huawei je najavio i lokalni početak prodaje najnovijeg člana obitelji audio pametnih uređaja - bežičnih slušalica Huawei FreeBuds SE. Posljednjih su godina TWS slušalice potrošačima donijele laganije i praktičnije audio iskustvo, čineći ih nezamjenjivim proizvodom u raznim scenarijima korištenja kao što su učenje, sport i posao, a favorizira ih sve veći broj korisnika, poglavito onih iz mlađih generacija.

Nakon predstavljanja flagship modela s najboljom mobilnom kamerom na svijetu, Mate 50 ProHuawei je lokalno lansirao još jedan iznimno atraktivan model pametnog telefona - nova 10 SE. Novi model serije nova nasljeđuje kultni Star Orbit Ring koji smo vidjeli na prethodnim Huawei nova telefonima i dolazi s novim značajkama dizajna, kao što su njegovi dvostruki prstenovi, koji dodatno naglašavaju ljepotu ovog modela.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 

'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu