Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Huawei otvara novo poglavlje razvoja lansiranjem prvog komercijalnog trostruko sklopivog telefona na svijetu - HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN

Huawei otvara novo poglavlje razvoja lansiranjem prvog komercijalnog trostruko sklopivog telefona na svijetu - HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN

Novost na tržištu

Tijekom Huawei ULTIMATE DESIGN brand gala večeri održane u Shenzhenu 10. rujna 2024. , tvrtka je još jednom pokazala svu moć inovacije i razvoja u segmentu pametnih telefona i premijerno prikazala prvi komercijalni trostruko sklopivi pametni telefon - HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN. Ovaj događaj je kroz zabavni glazbeno - plesni program i demonstracije proizvoda, na najbolji mogući način prikazao bit Huawei brenda ULTIMATE DESIGN, fokusiranu na dostizanje novih visina u tehnološkim inovacijama.

Richard Yu, izvršni direktor i predsjednik upravnog odbora Huawei Consumer BG i predsjednik upravnog odbora Intelligent Automotive Solution BU, rekao je na događaju: 'Nikada nismo prestali s inovacijama i nikada nismo odustali u težnja da to učinimo mogućim. Tako smo uspjeli razviti prvi komercijalni trostruko sklopivi telefon na svijetu, HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN 1'.

Vrhunska tehnologija uz vodeće inovacije i istraživanja

Huawei uvijek potiče tehnološke inovacije i potrošačima donosi vrhunske tehnologije i proizvode kontinuiranim ulaganjem i istraživanjem. HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN donosi revolucionarne mogućnosti, kao što je njegov napredni precizni sustav šarki koji uključuje dvije vodilice koje rade u tandemu kako bi poduprle presavijanje prema unutra i prema van. Ove ultra lagane, aerodinamične šarke kalibrirane su s optimalnom preciznošću u svojim zupčanicima kako bi pružile nevjerojatno fluidno savijanje uređaja. Uranjajući zaslon uređaja izrađen je od fleksibilnih materijala koji se neprimjetno savijaju u bilo kojem smjeru i sposoban je adekvatno izdržati pritisak prilikom presavijanja prema unutra, kao i prema van.

Vrhunski dizajn poput estetski impresivnog umjetničkog djela

Huawei nastavlja i s inovacijama u dizajnu proizvoda i predan je pružanju jedinstvenih estetskih iskustava potrošačima. HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN nasljeđuje legendarni simetrični Star dijamantni dizajn viđen na prethodnim ULTIMATE DESIGN uređajima. Svjetlucava površina telefona proizvedena je zamršenim sinusoidnim postupkom rezanja, a njegove eoničke krivulje na svakoj reznoj površini daju uređaju karakterističan izgled.


Vrhunski doživljaj snage tri zaslona

HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN redefinira što pametni telefon može učiniti, podržavajući neprimjetno prebacivanje između načina rada s jednim, dva i tri zaslona. U načinu rada s tri zaslona, ​​ekspanzivan zaslon pruža impresivno gledanje na razini kina i čini pretraživanje informacija lakim.

Kada se sklopi u način rada s dva zaslona, ​​telefon je idealan za čitanje i provjeru e-pošte. Može se preklopiti u način rada s jednim zaslonom po želji, baveći se zadacima kao što su pozivi ili snimanje.

Vrhunska mobilna fotografija i hvatanje prekrasnih trenutaka

HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN donosi sve moćne HUAWEI XMAGE mogućnosti fotografiranja u svojem tankom kućištu. Opremljen je podesivim fizičkim otvorom blende u 10 veličina, prilagođenim za različite scenarije fotografiranja. Od udaljenih planina do sićušnih kukaca i cvijeća, korisnici mogu uhvatiti svaki detalj s besprijekornom jasnoćom. Tu je i značajka Ultra Speed ​​​​Snapshot koji bilježi ljepotu kretanja subjekta velikom brzinom i hvata kristalno jasne trenutke.

Predstavljajući novu paradigmu za mobilne uređaje, uz HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN rad i slobodno vrijeme su dostupniji i sveobuhvatniji, bez obzira na lokaciju i obaveze. Kao prvi ikada komercijalni trostruko sklopivi telefon, najnoviji Huawei flagship pomiče granice onoga što je bilo moguće na sklopivom pametnom telefonu uz pomoć najsuvremenijih tehnologija, zapanjujućeg dizajna i vrhunskog korisničkog iskustva.

Sljedeći zamah za Huawei - 19. rujna 2024.

Osim inovacija predstavljenih u Kini, tvrtka Huawei je najavila dugo očekivano lansiranje novih proizvoda u Barceloni 19. rujna. Očekuje se predstavljanje niza inovacija u području nosivih uređaja, tableta i drugih pametnih tehnologija.

S novim lansiranjem, Huawei želi oduševiti i pridobiti korisnike, nudeći napredne tehnologije koje podižu svakodnevno korisničko iskustvo na višu razinu, od pametnih nosivih uređaja do multifunkcionalnih tableta.

Ključni trenutci nadolazećeg predstavljanja Huaweijevih proizvoda vezani su uz nove modele tableta, kao i novih serija pametnih satova poput onih WATCH GT, Ultimate ili Watch D. Očekuje se da će pojedini novi modeli uključivati revolucionarni HUAWEI TruSense sustav, nedavno predstavljen u kolovozu, koji donosi značajna poboljšanja u praćenju zdravlja i kondicije. Ova tehnologija obećava preciznije i sveobuhvatnije podatke, što je čini potencijalno vrlo utječe na svijet nosive tehnologije.

Kako se datum lansiranja približava, tehnološka zajednica s nestrpljenjem iščekuje inovacije. S novim značajkama i nadogradnjama, Huawei je spreman podići konkurenciju na novu razinu. Potrošači će uskoro imati priliku izabrati među još širim spektrom pametnih uređaja, koji će zadovoljiti njihove sve veće zahtjeve za naprednom tehnologijom i vrhunskim korisničkim iskustvom.


O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija, čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube 

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Vaša reakcija na temu