Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Huawei pametni nosivi uređaji osvojili su 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Huawei pametni nosivi uređaji osvojili su 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Dugoročni fokus na tehnološke inovacije i službeno nagrađen

Na nedavno održanom Mobile World Congress (MWC 2023.) u Barceloni, Huawei nosivi uređaji, uključujući Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber, privukli su pozornost svjetskih medija i posjetitelja te osvojili 16 autoritativnih medijskih nagrada za svoj najsuvremeniji dizajn i Quick-to-change kućište. Ove nagrade odražavaju globalno priznanje stručnosti i izvrsnosti branda Huawei u inovacijama nosivih uređaja na međunarodnom tržištu.

Zdrav život postao je lakši i održiviju s novim nosivim mogućnostima uređaja

Huawei Watch Buds, koji integrira TWS slušalice u pametni sat, osvojio je 8 medijskih nagrada za svoj inovativni dizajn. Sat je ukrao pozornost svojim 2-u-1 vrhunskim funkcijama koje izgledaju kao futuristički gadget izvađen ravno iz špijunskih filmova. Posjetitelji MWC -a  hrlili su da ga isprobaju i stvarali su gužvu oko izložbenog mjesta. Kao prvi pametni sat u industriji s magnetskim pop-up poklopcem i dizajnom slušalica, Huawei Watch Buds spaja TWS slušalice i pametni sat u izvrstan nosivi uređaj i rješava problem zaboravljanja ili gubljenja TWS slušalica tijekom svakodnevne upotrebe. Slušalice podržavaju Adaptive Identification Technology, koja automatski ispravlja lijevi i desni audio kanal tijekom nošenja i inteligentno prilagođava najbolju kvalitetu zvuka za različite strukture ušnog kanala u stvarnom vremenu, omogućujući korisnicima da uživaju u sjajnoj glazbi po vlastitom odabiru. Dodirne kontrole širokog područja ušne školjke omogućuju korisnicima pristup višestrukim funkcijama samo dodirom uha, omogućujući širi raspon i točnije prepoznavanje dodira.

Phone Arena, autoritativna medijska kuća, obilato je nahvalila sat: 'Huawei otvara novi put i baš kao kod prvih nekoliko sklopivih telefona, Huawei Watch Buds postaje proizvod s potencijalom da redefinira ono što poznajemo kao pametni sat/slušalice danas!' 

Nakon tri godine neumoljivog testiranja, dizajn sata i slušalica 2-u-1 briše granice između uređaja, integrirajući značajke i funkcije dvaju uređaja, kako bi otvorio novo poglavlje u pametnim nosivim uređajima.

Ponovno redefinirajući korisničko iskustvo, ovaj inovativni proizvod unosi vitalnost i novosti na tržište pametnih nosivih uređaja. Kao pionir u industriji pametnih nosivih i audio uređaja, Huawei je predan vodećim inovacijama u industriji sa svojim prednostima u novim oblicima proizvoda, tehnologijama i iskustvu.


Dizajniran za ljubitelje mode, Huawei Watch GT Cyber ​​ima jedinstvenu hardver postavku koja korisnicima omogućuje promjenu kućišta svojih satova prema stilu po vlastitom izboru, postavljajući nove standarde za hardverske inovacije i među industrijsku integraciju. Huawei Watch GT Cyber ​​​​osvojio je 8 medijskih nagrada kao priznanje za svoje elegantne izmjenjive futrole.

Gosti su bili vidno zadovoljni novim iskustvom dok su se u tren oka prebacivali između različitih kućišta satova i brojčanika. Sat može pristajati različitim odjevnim predmetima i stilovima, osnažujući globalne potrošače da izraze svoju osobnost u svim mogućim okruženjima.

Nakon svih ispitivanja i rasprava na licu mjesta, mediji su izrazili zajednički stav da je to Huaweijev najjedinstveniji i najmoćniji nosivi proizvod koji odražava Huaweijevu predanost hrabrim inovacijama i neprekidnom istraživanju.

Yanko Design, utjecajni časopis za industrijski dizajn, navodi: 'Gotovo se čini kao da su skinuli stranicu s dizajna Meta nosivih uređaj.'

Trusted Reviews, svjetski poznati tehnološki medij, komentirao je: 'Huawei radi nešto istinski drugačije s Watch GT Cyber. Mogućnost zamjene ne samo remena, nego cijelog kućišta bez sumnje će biti popularna među modno osviještenim korisnicima, a i činjenica da je još uvijek prilično sposoban uređaj za praćenje fitnessa je bonus.'

Huawei Watch GT Cyber ​​​​dostupan je u tri kolekcije: Urban Edition, Sport Edition i Elegant Edition, prikazujući svoju mantru, 'Rođen da bude drugačiji, slobodan i nesputan', cijelom svijetu. Njegovo prvo uklonjivo kućište Smart Movement i kućište Quick-to-Change dizajnirani su kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika diljem svijeta i njihovu želju za samo izražavanjem kroz modu.

U području fitnessa i zdravstvenog segmenta, Huawei je implementirao potpunu i duboku koheziju hardvera, softvera i usluga kako bi promovirao zdrav život kroz nove digitalne mogućnosti. Prošle godine, Huawei pametni nosivi uređaji nastavili su donositi poboljšano iskustvo proizvoda potrošačima diljem svijeta kroz inovacije u dizajnu, proizvodnom procesu te softverskim i hardverskim funkcijama. 

Uz svoje vrlo inovativne hardverske proizvode, Huawei je napravio proboj i u softverskim mogućnostima. Kroz vlastito razvijene inovacije kao što su HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™, Huawei nosivi uređaji pružaju profesionalno praćenje zdravlja i tjelovježbe za korisnike diljem svijeta. S daljnjim fokusom na razvoj, Huawei nosivi uređaji nastavit će integrirati mogućnosti i prednosti softverskih i hardverskih usluga, kako bi potrošačima diljem svijeta pružili vrhunsko iskustvo fitnessa i zdravlja.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu