Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Huawei poklanja novu audioknjigu Igora Rudana

Huawei poklanja novu audioknjigu Igora Rudana

Korisnike koji kupe FreeBuds Pro bežične slušalice očekuje primamljiva ponuda

Huawei je prije nekoliko mjeseci u Hrvatskoj predstavio svoje premium bežične slušalice FreeBuds Pro koje su sada dostupne u primamljivoj ponudi. Korisnici koji kupe FreeBuds Pro slušalice do kraja godine ili isteka zaliha, dobit će na dar audio knjigu našeg popularnog znanstvenika Igora Rudana 'Očekujući vatre' koja donosi njegova razmišljanja o izazovima 21. stoljeća, a novim korisnicima vrhunskih bežičnih slušalica će biti dostupna u domaćoj aplikaciji Book&Zvook koju je moguće preuzeti iz AppGallery trgovine.

Kako bi preuzeli audio knjigu, korisnici trebaju preuzeti Book&Zvook iz AppGallery trgovine i registrirati se sa svojom mail adresom. Nakon toga, u postavkama je potrebno odabrati 'Iskoristi promo kod te unijeti serijski broj svojih novih FreeBuds Pro bežičnih slušalica (nalazi se na pakiranju). Knjiga 'Očekujući vatre' potom će ih dočekati u njihovoj audioteci.

- Čitati Rudana u bilo koje vrijeme, a pogotovo danas, predstavlja terapiju provjerenim i utemeljenim činjenicama. Slušati naše knjige u vrhunskoj i inovativnoj reprodukciji najveći je kompliment našem nastojanju da nam knjige dobro zvuče - ističu Ljubica Letinić i Lana Deban, autorice projekta Book&Zvook.

Igor Rudan naš je popularni znanstvenik čiju je stručnost potvrdilo i britansko Kraljevsko društvo, a u svojoj četvrtoj knjizi 'Očekujući vatre' dovršava svoju popularnoznanstvenu tetralogiju. Knjiga donosi znanstvenikova razmatranja izazova s kojima će se čovječanstvo suočiti tijekom 21. stoljeća, ali i predviđanja o budućnosti koja dolazi. Audioknjige su sve popularnije, a prva domaća aplikacija Book&Zvook omogućava slušanje knjiga i na našem jeziku. Korisnici u njihovoj audioteci mogu pronaći popularne i klasične naslove u izvedbi najboljih domaćih glumaca, a biblioteka knjiga stalno raste.

- Nedavno smo na tržištu predstavili FreeBuds Pro slušalice koje imaju niz naprednih funkcija. Suradnjom sa Deezereom koju smo nedavno predstavili, te sa Book&Zvook aplikacijom želimo korisnicima FreeBudsa pokazati kvalitetu naših slušalica. Book&Zvook je interesantan jer se radi o prvom domaćem projektu koji omogućuje pristup domaćim audio knjigama na hrvatskom jeziku. Oni su tek krenuli i treba ih podržati, a njihova knjižnica kontinuirano raste. Suradnja s domaćim developerima nam je od iznimne važnosti, a to pokazuje i širok izbor lokalnih aplikacija u AppGalleryju. U AppGalleryju ćete lako pronaći aplikaciju svoje banke, telekoma, omiljenih medija, ali i brojne druge - istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

Osim suradnje s domaćim Book&Zvook-om, Huawei je za korisnike AppGallery trgovine osigurao tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premium glazbenog servisa. Sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju iz AppGallery trgovine, odabrati izbornik 'Pokloni' gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzeti besplatni kod koji mogu iskoristiti u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je u videu, ponuda vrijedi za nove korisnike, a moguće ju je iskoristiti do kraja godine ili do isteka zaliha. FreeBuds Pro su Huaweijeve prve istinske bežične stereo (TWS) slušalice na svijetu koje podržavaju inteligentno dinamičko poništavanje šuma. Zahvaljujući hardverski i softverski integriranom rješenju, nove TWS slušalice inteligentno prepoznaju vrstu ambijentalne buke na temelju neposrednog okruženja korisnika i prebacuju se između tri profila - General, Cozy i Ultimate, kako bi pružile optimalne performanse pri uklanjanju buke. Slušalice mogu otkloniti buku do 40 dB, a dvostruka veza s pametnim sustavima Android, iOS i Windows znači da korisnici mogu neometano prelaziti s jednog uređaja na drugi upravljanjem gestama. Premium Huawei FreeBuds Pro slušalice dolaze po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1499 kn, a moguće ih je pronaći kod prodajnih partnera.

Osim vrhunskih pametnih slušalica FreeBuds Pro i FreeLace Pro, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i vrhunski povoljni pametni telefon P Smart 2021 te pametni satovi s pregršt funkcija Watch GT 2 Pro i Watch Fit. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a nedavno je na globalnoj razini predstavljena i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Vaša reakcija na temu