Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press HUAWEI Popularna igra Talking Tom Time Rush od ovog prosinca na AppGallery trgovini

HUAWEI Popularna igra Talking Tom Time Rush od ovog prosinca na AppGallery trgovini

Sve korisnike očekuju nove akcijske pustolovine prepune zabave

Najnoviji dodatak popularnom naslovu Talking Tom & Friends, Talking Tom Time Rush, dostupna je za predregistraciju na AppGalleryju. Dugoočekivana nova igra bit će dostupna za preuzimanje od 1. prosinca. U novoj igrici Talking Tom i njegovi prijatelji kreću na nevjerojatno putovanje, trčeći kroz Magic Gate i jureći svemirskim The Rakoonz prostranstvima, kako bi vratili svoje ukradeno zlato. Svih šest popularnih likova dostupno je od samog početka igre, tako da igrači mogu koristiti omiljenog lika dok pritom istražuju šarene nove svjetove.

Prepun izazova, poput otključavanja novih svjetova i tajanstvenih sporednih staza, skupljanja naljepnica i osvajanja nagrada, Talking Tom Time Rush obećava uzbudljivu avanturu, bez obzira radi li se o okorjelim igračima koji teže najboljem rezultatu ili o običnim igračima koji se opuštaju uz igricu. Poboljšan dinamičnim kreativnim konceptima i s više nagrada nego prije, Talking Tom Time

Rush bit će favorit svake obitelji. Predbilježbu za igru moguće je izvršiti putem linka u nastavku - Talking Tom Time Rush - Huawei AppGallery.

O AppGallery trgovini

AppGallery je zabilježio nevjerojatan rast u proteklih 18 mjeseci, s tim da je broj aplikacija uključenih u platformu tijekom 2021. porastao za impresivnih 147% u odnosu na prethodnu 2020. godinu. Kao platforma koju svakodnevno biraju milijuni potrošača, uživa povjerenje tisuća partnera diljem svijeta i sada ima više od 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika diljem svijeta - što je povećanje od 10% izvan Kine u posljednjih 12 mjeseci. AppGallery se može pohvaliti s preko 432 milijarde distribucija aplikacija na globalnoj razini tijekom 2021., što je 12% više u odnosu na 2020. Ostvarena je i bliska suradnja s više od 6 milijuna programera širom svijeta kako bi korisnicima pružili jedinstvene pogodnosti koje poboljšavaju njihovo iskustvo i čine korištenje AppGallery ugodnijim.

AppGallery je predinstaliran na svim Huawei pametnim telefonima, uključujući i nedavno predstavljen flagship Mate 50 Pro, a sadrži i Gspace, aplikaciju treće strane koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija.

O Outfit 7 Limited

Outfit 7 je jedna od vodećih proizvođača mobilnih igara, koja svojim nagrađivanim igrama doseže milijardu globalnih igrača. Pokretan kreativnošću i stručnošću vodećom u industriji, talentirani međunarodni tim tvrtke od preko 350 ljudi svaki dan pomiče granice mogućeg. Više od 20 igara Outfit7 tvrtke preuzeto je u više od 16 milijardi primjeraka od strane 430 milijuna korisnika. Portfelj tvrtke također uključuje brojne animirane serije, tematske parkove i program licenciranja. Više informaciju o Outfit7 možete pronaći na web stranici.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 

'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu