Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press HUAWEI WATCH 4 SPACE EDITION Dizajn inspiriran osvajanjem svemira ponovno doživljava veliki povratak u impresivnoj silueti novog pametnog sata

HUAWEI WATCH 4 SPACE EDITION Dizajn inspiriran osvajanjem svemira ponovno doživljava veliki povratak u impresivnoj silueti novog pametnog sata

'Space Age' inspiracija ponovno se vraća kroz razne dizajnerske i umjetničke formate

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i astronauti putovali svemirom, naša kultura ovdje na Zemlji snažno je počela reinterpretirati utjecaj svemirskih osvajanja te nove tehnologije. Danas, 'Space Age' inspiracija ponovno se vraća kroz razne dizajnerske i umjetničke formate, ponajprije inspirirana događajima i prekretnicama kojima dominira uspon AI superinteligencije i futurističke svemirske tehnologije.

Nastavno na navedene trendove, tehnološki div Huawei nedavno je lansirao najnoviji pametni sat uspješne serije WATCH 4 – model nazvan SPACE EDITION. Od materijala do dizajna, ovaj pametni sat jasno pokazuje inspiriraciju svemirom i vizualno utjelovljuje tehnologiju svemirskog doba u svakom aspektu.

Monokromatske metalik nijanse uz iznimno čvrstu konstrukciju izrade

Kućište sata HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition napravljeno je od DLC titanija zrakoplovne kvalitete koji se pokazao kao dovoljno elegantan, ali i iznimno čvrst materijal koji podjednako jamči izdržljivost i stil za svakog korisnika koji ga nosi. Tradicionalno, titanij je nezamjenjiv materijal koji se koristi u proizvodnji svemirskih letjelica, a u nedavno vrijeme je uključen u izradu vrhunskih tehnoloških gadgeta. Povrh baze od titanija, Huawei je prilikom izrade HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition na kućište i remen sata aplicirao karbonski premaz nalik dijamantu (DLC), što je korak proizvodnje koji se u prošlosti provodio samo na tradicionalnim vrhunskim satovima, a koji ujedno osigurava veću izdržljivost uređaja. Metalno srebrna boja titanijskog DLC ​​materijala reflektira inspiraciju dizajnom svemirskih letjelica koja poznata je po korištenju reflektirajućih i kromatskih materijala u izradi.

Zaslon sata kao kozmička kupola kroz koju možete vidjeti svemir

Spherical Sapphire Display oblikuje strukturu kozmičke kupole preko zaslona sata, ​​dodajući planetarni efekt vizualnom iskustvu korištenja. Upotrijebljeni safirni materijal također je poliran kroz više od 30 procesa i ima Mohsovu tvrdoću koja je tri razine veća od običnog stakla, čime se ojačava ekran i osigurava sveobuhvatnu izdržljivost sata. Kada se aktivira brojčanik sata nazvan Star Explorer, kozmički kupolasti oblik zaslona pretvara se u mini planetarij, čime se korisnicima daje osjećaj kao da promatraju nebo puno zvijezda. Predstavljajući različita sazviježđa, brojčanik sata Star Explorer omogućuje znatiželjnim korisnicima promjenu zaslona sata na prikaz nebeskih prizora koji ih najviše oduševljavaju.

Oda znanstvenim otkrićima

Svako znanstveno postignuće često nosi istu egidu - veliko je moguće postići samo s malim koracima. Tako i putovanje svemirom možda nikada ne bi bilo moguće da nije bilo tehnologije koja se sastoji od gomilanja mnogih malih inovacija. Na primjer, možda je de Lavalova mlaznica samo jedinica u raketnom motoru, ali ipak je ključni izum koji je potaknuo naš napredak u svemirskoj tehnologiji. Kao homage ovom malom, ali tektonskom tehnološkom izumu, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition temelji svoj koncept dizajna upravo na de Laval mlaznici. LAVAL koncept je motiv koji se koristi u raznim značajkama ovog pametnog sata, počevši od krunice sata poznate kao LAVAL Conceptual Crown. S nazubljenim uzorkom i crvenim prstenom, kruna izgleda kao mehanički dio motora koji stvara energiju i kretanje svemirskim letjelicama, ali je istovremeno klasični dio sata i intuitivni navigator preko kojeg korisnik može s lakoćom upravljati uređajem.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition također dolazi s vlastitim ekskluzivnim licem LAVAL Watch, koji integrira oblik pješčanog sata de Lavalove mlaznice i koja se besprijekorno integrira s crvenim i crnim okvirom sata. De Laval mlaznica na brojčaniku sata pali se animiranim i interaktivnim plamenom koji odražava strast i energiju korisnika, uz pametno integrirani podsjetnik za postotak baterije. Animirani plamen gori dok je uređaj na punim kapacitetom i slabi do blijedoplave boje kada je na niskim razinama, tako da korisnici mogu trenutno znati kada je potrebno punjenje. Također, korisnici HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata spomenuti uređaj mogu jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, poput Pura 70 Pro pametnog telefona, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima.

Sve u svemu, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition inspiraciju donosi iz svemirskog doba, uspijevajući stvoriti funkcionalnost iz svakog dizajnerskog izbora. Najviše od svega, počast svemiru ovog pametnog sata odraz je ljudske hrabrosti i neograničene otpornosti u istraživanju budućnosti.

Kupovinom HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, slušalice FreeBuds 5i dolaze kao poklon 

Svi kupci HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition u periodu od 13. pa sve do 31. svibnja ili isteka zaliha dobivaju na poklon TWS slušalice FreeBuds 5i. Ova ponuda je dostupna kod određenih Huawei maloprodajnih partnera. Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition iznosi 699,00 eura.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Huawei Watch Fit 3, najnoviji predstavnik popularne Watch Fit serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu, a do 3.6. ili do isteka zaliha, svi novi kupci bilo kojeg Watch Fit 3 modela dobivaju bežične slušalice FreeBuds SE 2 potpuno besplatno na dar.

U prednarudžbi dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro pametni telefon savršeno se nadograđuje s ultimativnim slušalicama FreeBuds Pro 3. Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona u prednarudžbi je 1.199,00 eura, a prednaručiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera. Svi kupci koji prednaruče telefon do 26.5. uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. HUAWEI Pura 70 Pro bit će dostupan u regularnoj prodaji od 27. svibnja.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Huawei je nedavno predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode 41 mm HUAWEI WATCH GT 4 green pametni sat, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te tvrtkin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S. Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip te HUAWEI MateBook 14 prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube 

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Vaša reakcija na temu