Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUAWEI WATCH GT 2 redefinira klasičan dizajn

HUAWEI WATCH GT 2 redefinira klasičan dizajn

Ono što razlikuje pametni sat od tradicionalnog su proširene funkcije pored prikazivanja vremena i sata kao ukrasa. Nedavno predstavljeni HUAWEI WATCH GT 2 upravo je takva vrsta pametnog sata

HUAWEI WATCH GT 2 dizajniran je u skladu s filozofijom “manje je više” koju zagovara i poznati dizajner Dieter Rams, koncentrirajući se na važne aspekte, tj. na praktičan, izvrstan i izdržljiv proizvod bez nepotrebnog. Ta svojstva demonstrirana su na 42mm i 46mm serijama. Serija 46mm ima zaslon od 1,39 inča s raznobojnim licima sata, s prikazom koji je smanjen za čak 0.6mm što ga čini jednostavnijim i profinjenijim. 

Inspiriran dizajnom bez okvira, HUAWEI WATCH GT 2 integrira predivan izgled s visokokvalitetnim 3D zakrivljenim zaslonom čije je staklo izrađeno tehnologijom obrade dragog kamena. HUAWEI WATCH GT 2 46mm serija, stvorena intaglio tehnikom rezbarenja, prikazuje proporcionalan izgled sata te stvara neusporedivo vizualno iskustvo zahvaljujući zakrivljenom AMOLED zaslonu. 


Što se tiče boje, materijala i dizajna remena, HUAWEI WATCH GT 2 46mm Classic Edition (Pebble Brown) koristi kožu vrhunske kvalitete koja je elegantnog izgleda te glatka na dodir. HUAWEI WATCH GT 2 Sport Edition nasljeđuje gumeni remen s prijašnjih izdanja. Klasičan crni/narančasti remen pogodan je za kožu te je otporan na ogrebotine i vodu, a sat čini ljepšim, izdržljivijim i praktičnijim. 


Podrijetlo sata datira još iz 1530. godine kada se pojavio sferni 'Pomander Watch', a okrugli dizajn naličja sata dominira već stotinama godina. Tražeći savršenu integraciju klasičnog i inovativnog dizajna, u HUAWEI WATCH GT 2 ugrađeno je mnoštvo posebno dizajniranih naličja sata koja možete odabrati i prilagoditi sebi. Uz bogat izbor tradicionalnih i modernih digitalnih naličja lako ćete pronaći ono koje odgovara Vama i Vašem stilu.


HUAWEI WATCH GT 2 predstavlja inovativni minimalistički estetski dizajn, redefinira klasično te predvodi dizajnom i izradom pametnog sata. Sve navedeno, od materijala do dizajna i procesa izrade doprinosi uspjehu HUAWEI WATCH GT 2.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike,  Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska,  Huawei Mobile Hrvatska Instagram,  Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal  te Huawei Forum Hrvatska. 

Vaša reakcija na temu