Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUAWEI WATCH GT 4: Pametni sat od sada dostupan i u srebrnoj boji

HUAWEI WATCH GT 4: Pametni sat od sada dostupan i u srebrnoj boji

Može se povezati s iOS i Android uređajima

Huawei je nedavno objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje WATCH GT serije – WATCH GT 4 pametnog sata, a korisnici uređaje sada mogu kupiti i u srebrnoj verziji. Riječ je o vrhunskim uređajima dostupnim u dvije različite veličine, od 46mm i 41mm, a dolaze pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim 'Fashion Forward' koji integrira tehnologiju, sport i modu na još snažniji način. 


Osim dvije srebrne verzije, HUAWEI WATCH GT 4 dostupan je u još 4 različite boje stoga pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a sadrži i više od 25.000 različitih pozadina sata za korištenje što korisnicima omogućuje podešavanje sukladno njihovom životnom stilu i željama. 

HUAWEI WATCH GT 4 omogućuje jednostavno praćenje bitnih značajki zdravlja poput otkucaja srca, PPG analize aritmije, praćenja menstrualnog ciklusa, a zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji sada može detektirati i abnormalno disanje korisnika tijekom sna. Uređaji sadrže i unaprijeđenu tehnologiju TruSleep™ 3.0 koja pruža detaljnije praćenje ciklusa spavanja i disanja u snu, dajući korisnicima uvid u njihovo respiratorno zdravlje. 


Pametni satovi sadrže novu značajku prstenova aktivnosti koji prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u tijeku sa svojim dnevnim fitness ciljevima. Osim toga, sat nudi i više od 100 sportskih načina rada.


HUAWEI WATCH GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji itd, te pruža do 2 tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji. 

Vaša reakcija na temu